Af Helsingør Dagblad

ANNONCE: Her er et par gode tips du helt sikker kan bruge

Betina Grønbæk 1730237 280920 40.000 win 5/7-18-5/4-19

Gå aldrig mere glip af en privat fest

Der er ikke noget mere irriterende end at finde ud af at man er gået glip af super privat fest. For at det ikke sker igen kan du download fest app’en fra Chililay. Med den installeret på din iPhone eller android telefon har du altid fingeren på pulsen. Du kan nemt se hvornår kommende privat fester bliver afholdt. Når du finder en privat fest du synes godt om kan du anmode om at få lov til at deltage i den. Du kan også oprette din egen privat fest og invitere folk til festen igennem app’en fra Chililay. 

 

Læs dine kunders tanker og sælg endnu mere

Tænk engang hvis du vidste nøjagtigt hvad dine kunder synes om din forretning og din medarbejder. Det ville uden tvivl være meget dyrebare informationer som kunne gøre din forretning endnu bedre. Med kundetilfredsheds systemet fra Biggrey Trust kan nøjagtigt finde ud af hvad dine kunder tænker og synes om din forretning. Du kan kommunikere direkte med kunder der af den ene eller anden årsag har haft en dårlig oplevelse i din forretning. Igennem dialog kan du omdanne en sur kunde til en meget glad kunde.

 

Find de bedste tv programmer på din tv guide

Det er skønt at slappe af foran fjernsynet efter en lang dag på arbejde. Men hvad skal man se? Og hvad kommer der endeligt i TV? Dette kan du nemt finde ud af ved at lægge vejen forbi den gratis danske online tv guide tvtvtv.dk. Der kan du nemt og hurtigt se hvad der kommer af spændende tv programmer i løbet af dagen og aften. Når du finder et tv program som du gerne vil se kan du oprette en påmindelse som bliver vist på din telefon 30 minutter før at tv programmet starter. På denne måde går du ikke glip af det tv program som du gerne ville se. Smartere bliver det ikke at holde styr på sine mange tv-kanaler.

 

Få flere gratis og uforpligtende tilbud på din fotoopgave

Et billede siger mere 1000 ord. Dette udtryk har du måske hørt før. Faktisk er det så sandt som det er sagt. Et billede kan blandt andet vække minder til live igen. Det rigtige billede kan også fortælle en kommende arbejdsgive at du er den rette til jobbet og meget mere. Det er derfor meget vigtigt at du får taget dine billeder af en professionel fotograf. På denne fotograf prissammenligningsside kan du ganske gratis oprette din fotoopgave og derefter indhente gratis og helt uforpligtende tilbud fra flere forskellige fotografer. På denne måde er du sikker på at spare penge på din fotoopgave.

 

Flyttefirma priserne er langt fra ens i Danmark

Hvis du tror at prisen på din flytning er den samme lige meget hvilket flyttefirma du spørg om et flyttetilbud så er du galt på den. Flyttefirma priserne i Danmark svinger meget. Prisen på den selvsamme flytning kan svinge med flere tusindvis af kroner. Sørg derfor altid for at få flere forskellige flyttetilbud på din flytning inden du beslutter dig for hvem der skal flytte for dig. På denne flyttefirma portal kan du få flere gratis flyttetilbud og nemt efterfølgende finde frem til det billigste flyttefirma. Ofte kan du spare helt op til 70% på din flytning. 

Skal du bruge en billig tømrer? Så læs med her!

Inden du går i gang med at takke ja til et tømrer tilbud. Så gør dig selv den tjeneste at få tilbud fra flere forskellige tømrer først. Priserne hos de mange tømrermester i Danmark svinger meget. Du kan derfor ofte spare mange penge på at indsamle tilbud fra flere forskellige tømrer inden du beslutter dig. Det er ikke unormalt at den selv samme tømreropgave svinger med flere tusindvis af kroner i prisforskel. Benyt dig derfor af denne tømrer formidlingsside og få flere gratis tømrer tilbud og spar mange penge på din tømreropgave.

 

Her finder du den bedste og billigste gulvafslibning

Gulvafslibning er mere populært end nogensinde før. Den store interesse har givet de forskellige gulvfirmaer rundt omkring i Danmark meget travlt. Derfor er den nemmeste måde at finde frem til en billig gulvsliber er ved at benytte sig af denne gulvafslibning formidlingsside. Det er ganske gratis at indhente tilbuddene og alle gulvafslibning priserne som du modtager igennem siden er ganske uforpligtende at modtage.

 

Find nemt en super billig og dygtig maler

Det er skønt at få frisket farver op derhjemme. Men hvis du vil være sikker på at få det bedste resultat første gang skal du overlade malerarbejdet til en professionel maler. Det er meget billiger end du tror at lade en professionel maler udføre maleropgaven. Igennem denne maler oversigt kan du ganske gratis og helt uforpligtende få malertilbud fra flere forskellige malere. Du kan få tilbud på alle størrelse maleropgaver i hele Danmark. Efterhånden som du modtager de forskellige malertilbud kan du hurtigt se hvilken maler der kan udføre din maleropgave billigst.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 14. juni 2017 12:26

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

BAAGØ, 127683, 1724217, 40000 visninger side/logo
Photocare, Kunde nr. 69693, Ordre nr. 1725519, 25.000 visninger logo
KV-Revision, Kunde nr. 280954,  Ordre nr. 1725350, 40.000 visninger logo
Låsesmeden, 279278,1724845, 25.000 visninger Logo

Højbjerg vvs Kunde nr. 353844 Ordre nr. 1725775, 20000 visninger top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

close-link

hovedmenu