De lokale svigtede Bryan Adams


Af Helsingør Dagblad

(Foto: Splitart)

KONCERT: Den positive historie først: Alle tilbagemeldingerne fra publikum til arrangørerne af Bryan Adams-koncerten torsdag aften er positive.

Ifølge Kulturværftets musikredaktør Rasmus Schrøder, lyder meldingerne fra publikum, at Bryan Adams var veloplagt, stemmen holdt, bandet spillede godt, lyden var god – måske lidt lav, og stemningen på pladsen positiv og god.

– Det er rigtig godt, at folk får en positiv oplevelse, når de kommer til koncert i Helsingør. Det skaber gode ringe i vandet, og vi kan håbe på, at mange vender tilbage til andre koncerter i Helsingør efter de gode oplevelser med Sting og Bryan Adams, siger Kulturværftets chef Mikael Fock.

Den negative historie omkring Bryan Adams koncerten er imidlertid, at der kom færre gæster end beregnet. Der kom ialt 2.925 betalende gæster til koncerten torsdag aften, og det er for lidt til at holde budgettet.

– Vi må nok regne med, at vi får et mindre underskud på Bryan Adams koncerten, siger Mikael Fock. Hvor meget kan Fock ikke sige noget om, og musikredaktør Rasmus Schrøder vil ikke ud med, hvor mange betalende man havde budgetteret med, for at koncerten skulle løbe rundt økonomisk.

En opgørelse af billetsalget viser, at det især var de lokale helsingoranere, der svigtede Bryan Adams koncerten. Godt 1000 billetter blev der solgt i Helsingør til den canadiske rock-stjerne. Det svarer til cirka en tredjedel af billetsalget.

Til Sting-koncerten sidste år var 65 procent af billetterne solgt i Helsingør – hvilket vil sige mere end 4.000 helsingoranere købte billet til Sting.

 

Artiklen sidst ændret: 1. juli 2017 10:30

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018