Christian Lønstrup råder over alle mand bortset fra Jonas Henriksen, når OB i aften gæster Helsingør Stadion. (Foto: Lars Johannessen)

Af Andreas Mayerhofer

FCH-træner: Vi kan spille op med OB

FODBOLD: FC Helsingørs cheftræner er ikke skræmt af OB’s niveau inden aftenens møde, hvor Christian Lønstrup mener, at der er en reel chance for, at FCH får klubbens første Superliga-point. Det kræver, at chancerne bliver udnyttet, og de helt store Hobrokamp-agtige forsvarskiks undgås.

– OB er meget svingende i det, jeg har set. De kan være helt på månen, og så kan de kort efter være helt fantastiske. Det er en svær størrelse at blive klog på, men mit indtryk er, at vi kan spille op med OB og få point mod dem, men det siger sig selv, at vi skal undgå de store fejl, for de straffes stort set hver gang i Superligaen, siger Christian Lønstrup.

Bortset fra Jonas Henriksen, der har problemer med lysken, så er alle FCH’ere klar til kamp. Til glæde for mange helsingoranere er en af holdets helt store profiler, Mads Aaquist blevet sin baglårsskade kvit.

– Vi har ikke besluttet, om vi spiller ham fra start, men han er med i truppen, og Mads har trænet rigtigt godt de seneste dage, siger Christian Lønstrup, der med et lille tryk på maven indrømmer, at 10’eren nok godt kan forvente at skulle snøre støvlerne inden kampen, siger FC Helsingørs cheftræner.

 

Artiklen sidst ændret: 2. januar 2018 14:50

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu