Mon Christian Lønstrup og co. får noget at klappe af, når Silkeborg kommer til Helsingør på lørdag? (Foto: Lars Johannessen)FODBOLD: Cheftræner Christian Lønstrup (FC Helsingør) takker fans efter kampen i ALKA Superligaen mellem Hobro IK og FC Helsingør den 16. juli 2017 på DS Arena i Hobro. Foto: Claus Birch

Af Asger Lind Krebs

Christian Lønstrup får ny kontrakt

En ny kontrakt binder Christian Lønstrup til FC Helsingør i de kommende tre år. Cheftræneren kan se frem til en lønforhøjelse – uden det specificeres nærmere. Den kontrakt, som parterne indgik i sommer er ikke forlænget, men træneren er bundet tættere til klubben.

– Det har været et fint forhandlingsforløb, som er landet et sted, som er godt for både klubben og for Christian. I aftalen er der blandt andet ændrede lønforhold, der svarer til at arbejde på Superliga-niveau. Derudover har jeg ingen kommentarer til kontraktens indhold, siger FC Helsingørs bestyrelsesformand, Finn Moseholm.

Han glæder sig over, at det er lykkedes at fastholde succestræneren, der blev ansat i begyndelsen af 2014 og siden har ført FC Helsingør fra midten af 2. division og op til midten af Superligaen.

– Christian Lønstrup og FC Helsingør er et perfekt match såvel fodboldfagligt som menneskeligt. Forlængelsen betyder et styrket samarbejde, som belønner Christian Lønstrup for hans fantastiske resultater, og samtidig sender et signal om, at klubben har ambitioner for fremtiden. I den forbindelse ser vi Christian som en væsentlig brik, udtaler bestyrelsesformand Finn Moseholm.

Artiklen sidst ændret: 31. august 2017 10:11

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu