HÅNDBOLD: Nicolai Pedersen (Nordsjælland) med bolden under kampen i 888-Ligaen mellem Nordsjælland Håndbold og Århus Håndbold den 2. september 2017 i Helsinge Hallen. Foto: Claus Birch.HÅNDBOLD: Nicolai Pedersen (Nordsjælland) med bolden under kampen i 888-Ligaen mellem Nordsjælland Håndbold og Århus Håndbold den 2. september 2017 i Helsinge Hallen. Foto: Claus Birch.

Af Helsingør Dagblad

Nordsjælland kæmpede forgæves mod mestrene

Living Invest, Kundenr 280833, Ordrenr 1725103, 25.000 visninger side/logo

Af Claus Birch

De forsvarende mestre fra Aalborg Håndbold var som ventet en for stor mundfuld for Nordsjællands oprykkere, da de to hold fredag aften mødtes i Gigantium i den nordjyske hovedstad.

Med en sejr på 33-29 fik hjemmeholdet oprejsning efter en skuffende sæsonstart, men det kneb til tider alvorligt mod Ian Marko Fogs godt kæmpende tropper. I en målfattig indledende fase lykkedes det gæsterne at bringe sig foran med to mål. Målvogter Mike Jensen fortsatte hvor han slap i premierekampen mod Århus og leverede fem glimrende redninger indenfor de første ti minutter.

Nordsjælland gjorde det imidlertid ikke let for sig selv, med fire udvisninger i sidste halvdel af første halvleg. Det benyttede nordjyderne til at bringe sig foran med plus en ved pausen, selvom Ian Marko Fog sendte Jakob Maarth Skaksen i aktion i målet.

I de sidste 30 minutter havde gæsterne svært ved at hænge på, igen fordi man gav hjemmeholdet en hjælpende hånd. Med tre udvisninger til Nicolai Pedersen, Nichlas Poulsen og anfører Dan Beck Hansen indenfor fem minutter, faldt straffen omgående og Aalborg bragte sig foran 21-17.

- Jeg synes udvisningerne er hårdt dømt og det er klart, at det gør det meget vanskeligt, når vi er på udebane mod de danske mestre, kommenterede cheftræner Ian Marko Fog de ialt 8 udvisninger til nordsjællænderne.

Ti minutter før tid lykkedes det dog igen Nordsjælland at kæmpe sig tilbage, men ved 23-23 slap kræfterne og koncentrationen op. En nordsjællandsk afslutning tog overliggeren og bolden sprang retur til en Aalborg-kontra. Herefter brændte de limegrønne tre i træk på en velspillende Mikael Aggefors og så slog Aalborg det afgørende hul.

- Vi satser til sidst og kører 4-2, hvilket måske gør sejren lige et par mål større end nødvendigt. Men set over hele kampen synes jeg, at vi gør det utrolig godt og jeg er stolt og glad over, at vi kan presse dem så meget, som vi rent faktisk formår, lød det fra Ian Marko Fog.

NH’s målscorere: Nicolai Pedersen (6), Dan Beck Hansen (5), Johan Meklenborg (5), Jesper Dahl (4), Aku Kreutzmann (4), Lasse Uth (4), Knud Ronau (1).

Læs mere i Helsingør Dagblad mandag.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 9. september 2017 09:51

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Seneste Artikler

Kunne du tænke dig at blive gift ved en lynvielse?

Job i Nordsjælland

Cafe Hammermøllen Logo, side og artikkelbanner
Verona Pizza og Kebab 20.000 win win 23/5 18-23/5 19 1726656 logo
Franci, 1720789, 345901, 20000 visninger logo/side
KV-Revision, Kunde nr. 280954,  Ordre nr. 1725350, 40.000 visninger logo
Rexbriller, Kunde nr. 285695, Ordre nr. 1725517, 30.000 visninger Top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu