Egen ann – kontakt ann afdel
Scandlines auto bizz
Egen ann – kontakt ann afdel

En del borgere får ikke betalt deres regninger, det skaber travlhed hos pantefoged og politi. Krise og fyringer gør, at flere ikke kan betale deres regninger. Foged Morten Duss (med jakke), en politibetjent og en låsesmed banker på hos en familie.

Af Tine Zedeler

Pantefogeden kommer

HELSINGØR: Personer der har et mellemværende de ikke har fået afregnet gør klogt i at få regningen ud af verden og skynde sig at betale. Hvis ikke kan de risikere at blive afhentet af politiet på deres bopæl eller arbejde.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Nordsjællands Politi.

Aktionen foregår i næste uge - uge 42 - til om med uge 46, hvor betjente vil tage ud og afhente borgere i Helsingør-, Fredensborg- og Hørsholm kommuner, der er eftersøgt til fogedretten.

Der er tale om borgere, der har fået flere påmindelser fra både fogedret og politi om, at de har et udestående, som de selv har kunnet klare ved at rette henvendelse til fogedretten i Helsingør. » Af den grund er det besluttet at Nordsjællands Politi i den kommende tid, vil hjælpe disse borgere med at få disse mellemværende ud af verden, oplyses det.

- Vi vil komme ud til skyldnerne, anholde dem og følge dem i fogedretten. Afhentningerne vil ske både på bopælen, på arbejdspladserne eller hvor vi ellers træffer dem. Vi kan derfor kun opfordre borgere, der har et udestående med fogedretten, om selv at få klaret dette, hvis de vil undgå at få besøg af politiet med hvad deraf følger, lyder opfordringen fra Nordsjællands Politi.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 2. januar 2018 14:49

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Bør Helsingør Kommune prioritere tang-oprydningen på Kronborgstrand?

Promovering  Niels Berg

Job i Nordsjælland

Egen ann
Eksakt Rengoering

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

Abonnements tilbud

Prøv Helsingør Dagblad gratis i 3 uger

Nej tak
Jeg vil ikke have en gratis avis
Ja tak
Jeg vil gerne tage imod tilbudet
*Prøvetilbuddet gælder kun husstande, som ikke tidligere har haft gratis uger 2 gange, og husstande som ikke har abonneret på Helsingør Dagblad indenfor de sidste 3 måneder.
close-link
Abonnements tilbud

hovedmenu