For byen 15/2 – uendeligt sky 1717407
Scandlines auto bizz

Af Thea Berg Johansen

Episode i Helsingør Arrest sendte tiltalt på hospitalet

HELSINGØR: Den ene af to mænd, der torsdag skulle fremstilles i en sag om tyveri, blev torsdag morgen kørt på hospitalet, efter det anklageren kalder for en episode i Helsingør Arrest.

Lægehelikopteren var i luftet over Helsingør Arrest torsdag morgen, fordi en varetægtsfængslet mand fik det, der i første omgang blev omtalt som et ildebefindende.

Manden blev fremstillet in absentia i retten torsdag formiddag, og her kom det frem, at han havde fået problemer med at trække vejret efter en episode i arresthuset torsdag morgen.

- Der har været en episode i Helsingør Arrest her til morgen, som er ført til, at den tiltalte fik respirationsstop, forklarede anklager Anne-Mette Seerup.

Inden retsmødet gik i gang oplyste en repræsentant for Nordsjællands Politi, at man i første omgang troede, at den tiltalte havde fået hjertestop, og derfor blev lægehelikopteren sendt i luften. Det viste sig dog, at den tiltalte var stoppet med at trække vejret, som følge af den ikke nærmere forklarede episode i arresten. Den tiltalte blev derfor kørt, og ikke fløjet, på hospitalet.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 12. oktober 2017 12:31

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Bør Helsingør Kommune prioritere tang-oprydningen på Kronborgstrand?

Promovering  Niels Berg

Job i Nordsjælland

Eksakt Rengoering
Egen ann

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

Abonnements tilbud

Prøv Helsingør Dagblad gratis i 3 uger

Nej tak
Jeg vil ikke have en gratis avis
Ja tak
Jeg vil gerne tage imod tilbudet
*Prøvetilbuddet gælder kun husstande, som ikke tidligere har haft gratis uger 2 gange, og husstande som ikke har abonneret på Helsingør Dagblad indenfor de sidste 3 måneder.
close-link
Abonnements tilbud

hovedmenu