Scan rejser inspiration 1684292
Scandlines auto bizz
Scan rejser inspiration 1684292

En 25-årig er sigtet for en stribe af lovovertrædelser i forbindelse med en anbringelse her i detentionen på Helsingør Politigård søndag formiddag. (Foto: Lars Johannessen)

Af Niels Berg

Stofpåvirket mand splittede detentionen ad

HELSINGØR: Efter at være blevet anholdt på Kronborg Ladegårdsvej foran en kærestes bolig søndag morgen, blev en 25-årig stof- og alkoholpåvirket mand fra Helsingør anbragt i detentionen på politigården.  Under anholdelsen havde han kaldt den kvindelige betjent for en "fucking luder" og en "smatso" og mange andre nedsættende ting, mens hendes mandlige kollega blandt andet fik besked på, at han ville blive smadret næste gang den 25-årige mødte ham i byen.

Efter at betjente havde lukket døren ind til detentionen bag dem gik den  25-årige amok igen og gjorde hvad han kunne for at splitte det sparsomt indrettede rum ad. Det lykkedes ham blandt andet at smadre glasset foran rummets overvågningskamera.

Først klokken 14 søndag eftermiddag skønnede politiet at akoholen og narkoen i den 25-åriges blod var forbrændt i en grad, så det var forsvarligt at løslade ham. Han er nu er sigtet for hærværk og trusler og for fornærmelig tiltale over for embedsmand i funktion.

 

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 2. januar 2018 14:48

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er det en god ide at flytte Blå Mandag til fredag i Kristi Himmelfartsferien?

Promovering Sport Andreas

Job i Nordsjælland

Egen ann
Eksakt Rengoering

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

Abonnements tilbud

Prøv Helsingør Dagblad gratis i 3 uger

Nej tak
Jeg vil ikke have en gratis avis
Ja tak
Jeg vil gerne tage imod tilbudet
*Prøvetilbuddet gælder kun husstande, som ikke tidligere har haft gratis uger 2 gange, og husstande som ikke har abonneret på Helsingør Dagblad indenfor de sidste 3 måneder.
close-link
Abonnements tilbud

hovedmenu