Af Andreas Mayerhofer

FC Helsingør tabte igen med et enkelt mål

HF Byg 353825 1723481  logo 40.000 win win 1. maj 18-1.maj 19

Af Andreas
Mayerhofer
a.mayerhofer@hdnet.dk
FC Helsingør – AaB
0-1 (0-1)
0-1 Jakob Blåbjerg (28.)
Tilskuere: 1.074

Fodbold, Superliga: FC Helsingør spiller næsten lige op med modstanderne i Superligaen i øjeblikket. Næsten af nøgleordet, for point bliver det ikke til.
Skader og karantæner tvang igen Christian Lønstrup til talrige rokeringer. Mikkel Bruhn var ikke blevet klar til mere end en bænkplads, Andreas Holm har pådraget sig en ny skade, Christian Køhler var i skammekrogen og Matheus Leiria var bænket.
FC Helsingør startede bedst og fik lagt et lille tryk på AaB’s bagkæde og efter 10 minutter splittede Mikkel Basse gæsternes forsvar med en aflevering til Osama Akharraz, men vinkel blev for spids, og Jacob Rinne fik i tog omgange fat i bolden.
AaB kom foran efter en lille halv time efter et hjørnespark, der først blev spillet kort, siden blev spillet tilbage til hjørnet, hvor der ikke blev dækket godt nok af, og det efterfølgende indlæg landede i panden på Jakob Blåbjerg, der sendte bolden i nettet. Daniel Jørgensen gjorde ikke nok for at genere AaB-forsvaren.
aB havde i denne periode overtaget spillet med bange dødbolde og udfordringer og dødbolde. Det var imidlertid i den anden ende, den næste store mulighed fald, da bolden efter en tilfældighed dumpede ned til Nicolas Mortensen, er tæt under mål blev generet så meget i skudøjeblikket af Kasper Pedersen, at bolden gik forbi. AaB fortsatte med at dominere, inden dommeren fløjtede til et tiltrængt hvil for helsingoranerne.
På den tunge ujævne bane havde FC Helsingør svært ved at holde fast bolden, og da fysiken heller ikke var til at vinde bolde i luftrummet, var det svært at få etableret angreb, der kunne true aalborgensernes defensiv.
AaB stod efter pausen dybt i banen det meste af tiden og virkede ikke til at jagte 2-0-målet, men med 25 minutter tilbage af kampen kom muligheden, da Jannik Pohl blev spillet fri, men med en forrygende aktion af Aris Vaporakis blev det forhindret.
Her efter kom FC Helsingør tættere på. Først fik Nicolas Mortensen ikke ram på bolden, da han fik en tværpasning, og netop indskiftede Daniel Stückler kunne heller ikke styre et svært indlæg i nettet.
Tættest på en udligning kom Mikkel Basse, da han med et kvarter tilbage fra kanten af feltet flugtede bolden på overliggeren. Et skud, der havde fortjent bedre, og målrammen på metallet dirrer sikkert endnu efter det forsøg. Et skud, der gav mindelser om Christian Køhlers skud på overliggeren i Aalborg for godt en måned siden.
Flere chancer kom der ikke, og det endte dermed med det niende FCH-nederlag i de seneste 10 kampe.

Læs alt om kampen i mandagens udgave af Helsingør Dagblad.

Artiklen sidst ændret: 2. januar 2018 14:47

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Mestergartner april og 1 år frem. 19/20 15-20.000. win win 17xxxx

Job i Nordsjælland

Malerfirmaet Nordkysten april 19/20 15-20.000 win win 1752452
Skydeselskabet 373553 april 19/20. 10-15.000 win win. 1751627
BAAGØ,  maj 19/20 15-20.000  win 1753557
Tandlægerne Rønnebær april 19/20, 15-20.000 win win 1752485
Hornbæk Dyreklinik, Kunde nr. 397804, Ordre nr. 1724863, 30.000 visninger

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu