En bil totalt udbrændt. Tre andre alvorligt beskadigede ved bilbrand i Humlebæk. (Foto: Lars Johannessen)

Af Andreas Mayerhofer

FC Helsingør fik tre point mod Lyngby + video

Jumbo maj 19/20 2×50-60.00 win 1753426, alt bestilt 2x

FC Helsingør fik en flot sejr og tre vigtige point i hjemmekampen mod Lyngby.

Midt i første halvleg kom FC Helsingør i gang, og det var Tobias Christensen, der stod for det første FC Helsingør Superlliga-mål i 328 spilleminutter.

Det kom efter et fremragende angreb i venstre side, hvor Adnan Mohammad slutteligt spillede Daniel Stückler i dybden. Angriberen fandt flot Christensen på midten, der var trukket ind fra højre kant, og hn sendte køligt den åbne mulighed i nettet.

Den lille teknikker var også med i målet godt fem minutter senere, da han tog hjørnespark.Efter første forsøg samlede han selv returen op, og den lagde han til bageste stang, hvor en helt fri Mikkel Basse med en halvkikset flugter bragte FCH på 2-0.

FC Helsingør spillede sin bedste halvleg i hele efteråret med konstant pres på Lyngbys boldholder og masser af folk med frem, hver gang kuglen blev erobret.

Derfor burde det også være blevet til endnu mere end to mål før pausen, hvor både Stückler og Tobias Christensen havde nogle gode muligheder.

Det var lige ved, at Lyngby trods total mangel på farlighed i den første halvdel af kampen fik reduceret lige før pausen, da Mayron George pludselig stod helt fri tæt under mål, men en dårlig afslutning røg et stykke over mål.

Reduceringen kom 10 minutter inde i anden halvleg. Mathias “Malte” Johannsen var kommet ind for en skadet Frederik Bay, og backen lavede et unødvendigt frispark lige uden for feltet. Det tog Mikkel Rygaard sig kærligt af, da han lagde den ind i målet modsat Mikkel Bruhns placering.

Fem minutter efter var endnu et frispark tæt på at udligne for Lyngby, da Casper Højer Nielsen sparkede fladt forbi muren. Ricki Olsen havde imidlertid taget plads på målstregen, og han hindrede akkurat målet.

Lige efter blev det til endnu et frispark. Mikkel Rygaard sparkede, og han ramte Patrick Olsen, der skærmede ansigtet med albuen, som blev ramt, og dommer Jakob Kehlet fløjtede straffespark. Det tog Mikkel Rygaard sig også af, men denne gang svigtede teknikken, og bolden røg over målet via overliggeren.

FC Helsingør kunne slet ikke finde spillet fra første halvleg frem, og derfor skyllede Lyngby-angrebene ned over oprykkerne. Der var alt for langt mellem kæderne, og der blev ikke skubbet folk med frem, når bolden var på hjemmeholdets fødder.

Med et kvarter tilbage burde Ricki Olsen igen have lagt solidt beslag på de tre point, da Matheus Leiria spillede ham helt fri, men tæmningen var ikke helt retningsbestemt nok, og afslutningen blev derefter.

Det lykkedes dog FCH at holde 2-1 føringen kampen ud.

Her stemning fra omklædningsrummet (video: TV Øresund)

Artiklen sidst ændret: 16. juli 2018 18:32

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Mestergartner april og 1 år frem. 19/20 15-20.000. win win 17xxxx

Job i Nordsjælland

e-mægler 397432 40.000 win. Skift til Wilstrup 20/12. Skift 22/3
KV-Revision, Kunde nr. 280954,  Ordre nr. 1725350, 40.000 visninger logo
Brødsnedkeren april 19/20 10-15000 win win 1751633
Dutrupgaard, 500128, 1723793, 20.000 visninger logo
Cafe Hammermollen top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu