C:DCIM100GOPROGOPR0815.GPRDer er LED-lys på stadion på Nordre Strandvej, og de vil blive flyttet med til det nye stadion på Gl. Hellebækvej.

Af Jesper Munch Nielsen

Stadion-lys bliver genbrugt

Stengade apotek 68802 25.000 win win 22/5 18-22/5-19 1726512 side

STADION: Når det kommende Helsingør Stadion på Gl. Hellebækvej skal lyses op til blandt andet FC Helsingørs hjemmekampe, så bliver det primært med de projektører, som allerede hænger over det nuværende stadion på Søndre Strandvej. Lamperne med det moderne LED-lys bliver flyttet med det nye stadion, hvilket givetvis vil glæde Helsingør-afdelingen af Danmarks Naturfredningsforening.

Foreningen har i en henvendelse til kommunen nemlig foreslået, at belysningen på Gl. Hellebækvej netop bliver med LED-lys. Den belysning giver "bedre, billigere og mindre lysforurenende belysning af idrætsanlæg", mener foreningen og henviser til en udmelding om det emne fra Lokale- og Anlægsfonden.

"Vælg rettidig omhu, kære nuværende og kommende politikere i Helsingør, og vælg et moderne, tilpasset, billigere og ikke lysforurenende stadionlys", lyder opfordringen fra Danmarks Naturfredningsforening Helsingør til byrådet.

Det er endda en opfordring, som Helsingør Kommune har ret let ved at følge. Eller måske er udtrykket, at kommunen har meget LED ved at følge den opfordring.

- Vi sætter bestemt LED-lys op på Gl. Hellebækvej. Det er den belysning, som vi allerede har taget i brug på stadion på Nordre Strandvej. Og de lamper kan vi genbruge. Der skal lidt ekstra lamper til, fordi masterne på det nye stadion bliver højere end dem på Nordre Strandvej, forklarer Lars Rich, direktør i Helsingør Kommunes direktion.

Læs mere i Helsingør Dagblad tirsdag.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 29. december 2017 14:39

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

Rasmus Ebbe 388428 1723690 logo  25.000 win win 19/4 18-april 19
Franci, 1720789, 345901, 20000 visninger logo/side
https://www.kunstnershoppen.dk/
Nsnet.dk – læs online
Prøvestenen. Kundenr 373163, Ordre 1725089, 40.000 visninger, ikke win-win Top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu