Arkivfoto fra da Johan Meklenborg (Nordsjælland) jublede efter en scoring under kampen i 888-Ligaen mellem Nordsjælland Håndbold og Århus Håndbold den 2. september 2017 i Helsinge Hallen. Foto: Claus Birch.

Af Helsingør Dagblad

Nordsjælland-triumf efter vildt comeback

Helsingør Svømmehal, Ordre 1725841 kunde 655501, 25.000 visninger side

HÅNDBOLD: Nordsjælland tog sæsonens flotteste skalp, da et stjernebesat mandskab fra Bjerringbro-Silkeborg blev sat til vægs i egen hule. I en intens atmosfære i Jysk Arena gik gæsterne uimponeret til opgaven og sikrede sig en tidlig føring.

Først midtvejs i første halvleg kom hjemmeholdet planmæssigt foran, mens Lasse Uth afsonede én af mange Nordsjælland-udvisninger. Kort efter valgte Ian Marko Fog at skifte ud på målmandsposten, hvor Mike Jensen ikke havde fået fat i en eneste af BSV’s første ti afslutninger. I stedet kom Jakob Skaksen i aktion og han skulle vise sig, at få en stor rolle i den sensationelle sejr.

Med en to-måls føring ved pausen begyndte det at ligne den ventede sejr til favoritterne og det billede ændrede sig ikke synderligt efter pausen. Hver gang Nordsjælland nærmede sig på måltavlen, trak BSV fra igen.

Helt ryste Nordsjælland af, formåede BSV dog ikke og gæsterne nåede op på 25-25 selvom udvisningerne haglede ned over Ian Marko Fogs mandskab. Da de limegrønne tre minutter før tid løb ind i kampens niende udvisning - igen til Knud Ronau - havde Ian Marko Fog dog fået nok. Det kostede Nordsjælland-træneren en advarsel og i undertal kom gæsterne igen bagud.

- Det går mig på, at vi gang på gang bliver bortdømt i de her kampe. Hvis vi skal have ni udvisninger, skal de da have mere end fire, rasede Ian Marko Fog, der også måtte se syv straffekast blive dømt imod sit hold.

Men det var Nordsjælland-træneren der i sidste ende kunne forlade Jysk Arena med det bredeste smil. Et minut før tid udlignede Nicolai Pedersen til 30-30 og på det efterfølgende angreb reddede Jakob Skaksen da Nikolaj Markussen afsluttede midt for mål.

Med tyve sekunder tilbage smed Ian Marko Fog timeout-kortet.
- Det var vildt. Vi følte os bortdømt og jeg mærkede den her trodsreaktion fra spillerne. Vi skulle bare ud og spille den til slut, men i sidste sekund trækker Johan rundt om en forsvarsspiller og sender den i nettet. Det var simpelthen en vanvittig præstation og jeg er virkelig stolt over det her hold, lyder det fra Ian Marko Fog, efter Johan Meklenborgs sene sejrsmål.

Nordsjællands målscorere: Johan Meklenborg 11 Nicolai Pedersen 7, Dan Beck Hansen 4, Lasse Uth 3, Aku Kreutzmann 2, Carl-Emil Haunstrup 1, Knud Ronau 1, Jesper Dahl 1, Oliver Roepstorff 1.

Læs mere i Helsingør Dagblad lørdag.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 15. december 2017 00:00

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

Multiflyt 24.5 18-24.5 19 25.000 win win 1726605 logo
Rasmus Ebbe 388428 1723690 logo  25.000 win win 19/4 18-april 19
Cafe Hammermøllen Logo, side og artikkelbanner
rafn-woldsen, Ordre 1725631,  kunde 275797, 25.000 visninger side

Hornbæk Dyreklinik, Kunde nr. 397804, Ordre nr. 1724863, 30.000 visninger

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

close-link

hovedmenu