Af Helsingør Dagblad

Klumme: Nytårsforsæt

Bruuns rengøring side 25.000 april 17 og 1 år frem win win 1722013

Casper Skovgaard er musiker, sangskriver og producer. Til daglig ansat på Kulturhuset Bølgen. Derudover er han formand i Musikhuset Elværket og en af udviklerne bag den nye Festival Nordsjæl.

Når jeg ser tilbage på december, er det med blandede fornemmelser. Fedt, alkohol og sukker er i overdimensionerede mængder kørt i direkte i flæskemakulatoren. ”Skål og skide være med det.”

Tilsætter man så de mere eller mindre upassende ting, jeg til julefrokoster har fået sagt til overordnede, venner eller tilfældige forbipasserende samt julestress og alt for sent købte gaver i tømmermænds koldsved, ja så har man jo en ganske almindelig julemåned for mit vedkommende.

Men hyggeligt er det da altid, bevares.

Med enden på december begynder jeg så småt i takt med de års-reflekterende TV-programmer selv at gøre status over året. Når man den sidste måned har levet af portvin og andefedt, virker det logisk at tankestrømmen peger i retning af en sundere livsstil.

Men hvad er en sund livsstil? Ja ja, jeg er langt hen ad vejen klar over, at fedt, salt og sukker i for store mængder bør skiftes ud med gode ting som grøntsager og mindre forarbejdede fødevarer. Og man skal jo være både blind og døv, hvis ikke man er blevet ramt af den nærmest religiøse tilgang, mange har fået til at træne deres krop.

Folk tager ikke i kirke mere, de tager i fitnesscentret. Fred være med det, så længe jeg bliver fri for denne prædiken.

Selvom sundere mad og motion selvfølgelig giver en sundere og mere positiv tankegang, så har jeg altså en idé om, at det netop er den positive tilgang, jeg vil sætte fokus på i 2018.

Jeg er af den overbevisning, at sund mad og motion ikke gør det alene. Hvis ikke jeg omstiller tankeapparatet til at se mere positivt på livet, så nytter alle de gode ting jeg fylder i kroppen mindre.

Selvfølgelig er mit mål ikke at gå lalleglad rundt i hele 2018 og smile uanset hvad livet måtte byde mig af modvind og elendighed.

For at kunne smage det søde skal der naturligvis være det sure. Min idé er nok nærmere at skære noget af det fra som jeg bruger unødigt energi og negative tanker på.

Jeg har nok alt for længe gået meget op i, om andre mennesker kunne lide mig.

Det har været vigtigt, at alle, eller i hvert fald så mange mennesker som muligt, anerkender det jeg laver og synes om mig som person.

Det har været vigtigt for mig at selv perifere personer, jeg har meget lidt kontakt med, skulle have en god oplevelse når de mødte mig eller var i mit selskab.

Der er naturligvis ikke noget i vejen med at være en flink person, som mange holder af, men når jeg bruger energi på at få folk der tydeligvis synes jeg den største idiot i verden, til at kunne lide mig, så er det på tide at stoppe op og bruge energien andre steder.

2018 skal bruges på de mennesker jeg oprigtigt holder af, dem som giver noget igen og dem som virker til at kunne holde mig ud som jeg er.

Jeg kan jo heller ikke lide alle mennesker, så hvorfor i hele hule h… er det, at jeg tror, at jeg på nogen tænkelig måde skulle kunne få alle til at lide mig?!?

Det er jo et håbløst projekt, der skal stoppes lige med det samme! Eller i hvert fald fra 2018! For det er jo sådan et nytårsforsæt fungerer! Er det ik?

Artiklen sidst ændret: 23. juli 2018 11:32

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Autoflex Autopartner 383167, 1754257 15-20.000 win, maj 19/20

Job i Nordsjælland

AH modegarn  maj 19/20, 25-30000 win 1753379, skift maj, juni
Rasmus Ebbe 388428, 25.000 win win 19/4 18-april 19. 15-20.000 1/4 ’19 1 år frem 1752372
KV-Revision, 280954,  1752052, 15-20.000 visninger win maj 19/20
Trykkeriloftet/Kasper Adrian 500319, 1753689, 15-20.000 win maj 19/20
Bruuns rengøring 25.000 april 17 og 1 år frem win win 1722013

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu