Mandskabsvognen og containeren lukker af for lyset ind til stuelejligheden i det røde hus og gør det svært at komme hen til frisørsalonen. Men de står ikke ulovligt. (Foto: Lars Johannessen)

Af Niels Berg

Parkeringschef: Vi kan ikke gøre alle glade

Esp Dyreklinik 1723659 25.000 vis. 29/5 18-29/5 19 side artikel

HELSINGØR: Både forretningsdrivende og beboere i Sct. Olaigade har, som tidligere omtalt i Helsingør Dagblad, rettet kritik af, at Helsingør Kommunes Parkeringsservice i månedsvis har givet tilladelse til opstilling af entreprenørvogne, håndværkerbiler og containere i gaden.

Det er nødvendigt for at kunne gennemføre et privat renoveringsprojekt af en bygning inde i gården. Men håndværkernes mandskabsvogn og en container spærrer for udsyn og adgang til den stedlige frisørsalon og udløser mærmest en mørklægning af lejligheden ved siden af.

Kritikken fik i midten december Parkeringsservice til at se nærmere på forholdene omkring byggeriet, og det blev besluttet, at den hvide udstyrs- og mandskabsvogn skulle flyttes inden juleferien begyndte.

Det nåede Parkeringsservice dog ikke at sætte i værk, beklager p-enhedens chef Leif Sørensen, men det kommer heller ikke til at ske på denne side af nytår, lyder det fra Parkeringsservice.

Men hvorfor gav Parkeringsservice overhovedet tilladelse til, at entreprenørerne kunne stille containere og mandskabsvogne op i gaden og dermed spærre for lys, passage og indgangsforhold til frisør og bolig i næsten et halvt år?

- Det gjorde vi, fordi vi vil gerne hjælpe håndværkere og entreprenører med at udføre deres arbejde. Og det er nu engang nødvendigt med vogne, container og udstyr hvis man skal renovere en bygning. Når det sker i midtbyen kan det ikke undgå at give ekstra mange gener, siger Leif Sørensen.

- Generelt må vi bare erkende, at vi ikke kan gøre alle glade i denne sag og uanset hvad vi beslutter os for efter nytår, så er der nogen, der vil blive skuffede. Men det er der ikke noget at gøre ved, lyder det fra Leif Sørensen.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 18. januar 2018 16:02

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

kompost artikel, side og logobanner
Sport direct, Kundenr: 378087, Ordrenr 1725531, 25.000 visninger logo
Hornbæk Dyreklinik, Kunde nr. 397804, Ordre nr. 1724863, 30.000 visninger logo
Skydeselskabet  Kunde nr. 373553  Ordre nr. 1725347, 20.000 visninger logo

AH modegarn 39169 1723845  top 40.000 win win 1. maj 18-1. maj 19

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

close-link

hovedmenu