FC Helsingør henter kæmpe forsvarsprofil


Af Andreas Mayerhofer

Fodbold: 23-årige Pascal Gregor, der indtil nytårsaften var på kontrakt i FC Nordsjælland, har her til eftermiddag skrevet under på en toårig aftale med FC Helsingør.

På trods af stor interesse fra flere danske Superligaklubber valgte forsvarsprofilen med 115 Superligakampe under bæltet at lave flytte længere nord på til oprykkerne fra FC Helsingør.

– Det er en vild transfer, som jeg nok ikke havde set komme. Det er fra den øverste hylde i Danmark, og det siger jo meget om, hvor langt vi er kommet i klubben. Det er en virkelig god forsvarsspiller, som stort set ikke har mangler. Han er stærk, han er klog, og han er rolig og god med bolden. Det er uden tvivl en spiller, der kan forstærke vores hold, siger cheftræner Christian Lønstrup.

Mange danske klubber har jagtet den talentfulde spiller, der har været i FC Nordsjælland i otte år. Han kunne ikke blive enig med Farum-klubben om en forlængelse, og da han ved årsskiftet blev transferfri ledte han efter en ny klub. Den fandt han i Helsingør, og direktør Janus Kyhl lægger ikke skjul på tilfredsheden.

Hvordan lykkedes det at hente så stor en profil til FCH?

– Det var fordi vi ville det, og fordi Pascal ville det. Vi har haft et intenst forløb, og det har været hårdt arbejde, men nu har det været det hele værd. Det er et kvanteskridt for FC Helsingør med den her tilgang. Vi har rykket os i hvert transfervindue, men det her er et stort skridt, siger direktøren, der ikke vil gå i detaljer med indholdet af Gregors fuldtidskontrakt.

Pascal Gregor har været ”lagt på is” siden forhandlingerne med FCN brød sammen midt i 2017, og han har derfor ikke spillet andet end reserveholdskampe den seneste halvsæson. Men CV’et tæller alligevel 115 Superliga-kampe, og han har deltaget i flere FCN-europacupkampe. Desuden har han spillet 13 kampe for U21-landsholdet og 4 kampe ved OL i Rio de Janiero.

Læs meget mere om den opsigtsvækkende transfer i fredagens udgave af Helsingør Dagblad.

Artiklen sidst ændret: 16. juli 2018 18:32

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018