Foto: Lars Johannessen)

Af Asger Lind Krebs

Klumme: Det nye år kunne rende mig…

Jumbo maj 19/20 2×50-60.00 win 1753436, alt bestilt 2x

Emilie Elisabeth Mølgaard Knudsen, 29 år. Kæreste med Daniel. Mor til William på 4 år og nyfødte Knud. Blogger, debattør, instagrammer, foredragsholder og danseunderviser.

Jeg ser nytåret som et energiskifte. Et skifte hvor man går fra et kapitel til et nyt, men hvor det nye kapitel ikke kunne eksistere uden den historie der er gået forud for.

Jeg har stået så mange gange på en stol, klar til at hoppe ind i det nye år med en følelse af ’’SÅ nu er det nu jeg får gjort noget ved kroppen/ mindre sukker / gang i løberiet… eller styr på mit liv.

En NY Emilie…

Målsætninger og forventninger til mig selv, der ofte handlede om min krop og udseende. Jeg ønskede at transformere det, jeg havde skam på, og hvor jeg følte mig utilstrækkelig. Sidste nytår (2016-2017) stod jeg helt alene ude i min baghave da klokken slog 12 og brød fuldstændig sammen. Det nye år kunne rende mig… for jeg var lige blevet skilt. Jeg følte, det nye år var overvældende. Hvor jeg før i tiden selv traf valg om at ville ændre mig på et ydre plan, stod jeg med en følelse af, at jeg skulle skabe mig selv fuldstændig på ny – fordi ALT var splittet til atomer. Noget en løbetur eller flere grøntsager ikke ville hjælpe en skid på.

Jeg brugte derfor nytårs skiftet til at sætte ild til alt det, jeg ønskede at slippe inden skiftet. Bogstaveligt talt. Jeg skrev det, jeg ønskede at slippe ned på små sedler. Det, der ikke længere gavnede mig – og satte ild til det. En for en, ude i min baghave, satte jeg ild til sedlerne og gav slip. Jeg gav slip på de overbevisninger, der ikke længere gavnede mig. Det var en mentalt oprydning. Det var som at have kasser stående i garagen og i kælderrummet, fyldt med ting som jeg var overbevist om eller overbeviste mig selv om, at jeg måske ville få brug for en dag. Stagneret energi, der er bundet op på frygten for at give slip på noget, som man senere hen måske ville fortryde at have smidt væk. Sagen er bare den, at de der kasser med ting optager enormt meget plads og er energidræbere. At få sorteret ud i dem og få smidt ud – frigav plads og lys.

Overbevisningerne handlede for mig om afhængighed. Afhængighed af andre menneskers mening om mig. Og nej jeg slap det ikke 100% den aften, men jeg blev meget bevidst om, at jeg ønskede at komme mere hjem i mig selv og koncentrere mig om at leve MIT liv.

At komme mere hjem i mig selv, i stedet for at sikre mig at opfylde andres behov – gjorde at mit 2017 blev et fuldstændig vildt år. Jeg har fået ryddet ud i mange overbevisninger og fået smidt mange fysiske ting ud også. Det har været et ’’sorterings år’’, der har givet plads til en masse nyt, der i den grad nærede mig og gav mig energi.

Jeg fandt sammen med min Daniel igen, jeg sprang ud som selvstændig dagen efter, der tikkede to meget ønskede streger ind på en graviditetstest. Jeg fik iværksat masser af danse-workshops, online forløb og foredrag. Jeg holdte mit første foredrag BRYD UD i Toldkammeret (noget jeg har drømt om længe). Jeg har været i flere medier og fået taletid – og to uger før min barsel eksploderede mit salg i sådan en grad, at jeg sikrede mig en barsel, hvor vi ikke skal være bekymrede for økonomien herhjemme i den periode, hvor jeg ikke er aktiv i min virksomhed.

Grunden til jeg remser alt det her op, er, at det minder mig om vigtigheden af at give slip på overbevisninger, der blokerer for at min energi kan strømme. At give slip på det shit og den frygt, der skruer ned for glæden, skabertrang og optursfølelser. Det har været så kraftfuldt. Jeg er taknemmelig for, at jeg lyttede til det, mit hjerte har hvisket til mig så længe. For at kunne give plads til det nye, var jeg nødt til at få ryddet op og skrue op for det gode.. Og Ikke holde mig tilbage eller skabe mig selv i andres billede.

Jeg ønsker jer alle et godt nytår – hvor en helvedes masse får lov at ryge i ’’småt brændbart’’.

Se Emilie fortælle om sine nytårsforsæt her.

Artiklen sidst ændret: 23. juli 2018 11:31

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
HF Byg HF Materiel 353825, 1753684 15-20.000 win  maj 19/20

Job i Nordsjælland

Multiflyt maj 19/20, 15-20.000 win win 17xxxx
Helsingør Svømmehal, 1752881 kunde 655501, 25.000 visninger side
Øresundsakvariet april 19/20 10-15.000 win  1752510
Trykkeriloftet/Kasper Adrian 500319, 1753689, 15-20.000 win maj 19/20
Secomondo 500007, 1755712, 15.-20.000  win maj 19/20

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu