Scan rejser inspiration 1684292
For byen 15/2 – uendeligt sky 1717407

Et voldeligt optrin mellem to hundeluftere udspandt sig ifølge den overfaldne part her i Kongens Have midt på ugen. (Foto: Lars Johannessen)

Af Niels Berg

Hundelufter uddelte øretæver

HELSINGØR: Politiet fik i torsdags en anmeldelse fra en kvinde, som fortalte, at hun var blevet udsat for et voldeligt overfald mens hun luftede sine to hunde i Kongens Have mellem Gl. Hellebækvej og Ndr. Strandvej i onsdags.

Ifølge kvinden gik manden rundt i parken med en hundehvalp. Hun havde selv to løse hunde med, og de løb på et tidspunkt hen mod mandens hvalp. Synet af de to hunde fik manden til at slå og sparke dyrene, måske for at beskytte sin hundehvalp mod dem.

Den nu efterlyste hundelufter råbte til kvinden, at hun skulle tage at få bedre styr på sine hunde, når hun luftede dem.

Men han nøjedes ikke med de verbale udgydelser. For ifølge kvinden så slog han hende i ansigtet med en knytnæve, inden han forsvandt fra stedet med sin hvalp.

Den kvindelige hundelufter har beskrevet manden som dansk af udseende, mellem 25 og 35 år gammel, cirka 180 centimeter høj, almindelig af bygning med kort, mellemblond hår og iført mørkeblå arbejdsjakke med påskriften FVA.

Desuden var han iført mørke bukser og hvide gummisko. Hans hundehvalp var brun og sort. Politiet vil gerne høre fra personer, der kender denne person på signalementet, eller som var vidner til det overfald på hende og hundene, som kvinden har anmeldt ham for.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 18. januar 2018 15:29

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Promovering Sport Andreas

Job i Nordsjælland

Egen ann
Eksakt Rengoering

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

Abonnements tilbud

Prøv Helsingør Dagblad gratis i 3 uger

Nej tak
Jeg vil ikke have en gratis avis
Ja tak
Jeg vil gerne tage imod tilbudet
*Prøvetilbuddet gælder kun husstande, som ikke tidligere har haft gratis uger 2 gange, og husstande som ikke har abonneret på Helsingør Dagblad indenfor de sidste 3 måneder.
close-link
Abonnements tilbud

hovedmenu