Af Pernille Hermann

Allans nye eventyr

HORNBÆK: I ni år har Allan Vodder været havnefoged i Hornbæk, men 1. marts er det slut. Han sagde op i fredags.

– Jeg er blevet headhunted til et job som vicevært for 16 ferieboliger på Mallorca, fortæller han, og i det grå og blæsende januarvejr har han svært ved at undertrykke sin begejstring. De 16 ferieboliger ligger alle i det eksklusive område omkring fiskerbyen Andratx, helt ude mod vest, hvor bjergkæden op langs kysten begynder.

Chefens søn ringede

Før han kom til Hornbæk for ni år siden, var Allan Vodder ansat i firmaet Nordiske Spilleautomater, og det er ejerens søn, Anders Køj, der nu har grebet fat i Allan.

– Anders og hans kone Laila driver firmaet 21-5, der arrangerer indkøb af ejendomme på delebasis i Frankrig, Spanien, Italien og New York. De samler grupper på 21 familier, der danner en forening og køber fem ejendomme sammen, og 21-5 sørger for det hele, også vedligeholdelsen. Allan Vodder er stolt af at være kigget ud til viceværtjobbet.

– Jeg skal både være vicevært og handyman og samarbejde med gartnere og håndværkere fra lokalområdet. Det er lige mig, og så er jeg da stolt af at blive headhunted til et job, der ikke har været slået op. De vil godt være helt sikre på, at tingene fungerer, siger han.

Fri som fuglen

I hele december var Allan Vodder på afspadsering for at smugkigge på jobbet i Andratz – værktøjskassen var med i kufferten – og nu kan han næsten ikke vente på at komme af sted igen.

– Men jeg skal nok sige pænt farvel her i Hornbæk, lover han.

– Jeg blev skilt for to år siden, da begge børnene var flyttet hjemmefra, så jeg er helt klar til nye eventyr. Min søn på 18 er på kostskole, og min datter læser i København.

Artiklen sidst ændret: 18. januar 2018 15:24

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu