Af Kirsten Moth

Jobtilbuddene er strømmet ind til ledige medarbejdere

Lank Guldsmed, 374401, 1723974, 12.000 visninger logobanner

ERHVERV: Jobtilbuddene til de fyrede medarbejdere på Helsingør-virksomheden Cubic-Stanfo er strømmet ind, siden Helsingør Dagblad bragte et kollektivt jobopslag for de 24 ansatte.

Under målsætningen “Helsingør hjælper Helsingør” har HD bragt artikler og billeder af alle ansatte og opfordret lokale virksomheder til at træde til nu og henvende sig til Cubic-Stanfo, hvis de står og har brug for nye medarbejdere.

Helsingør gør det igen

Og Helsingør gør det igen. Helsingør hjælper Helsingør. Artiklerne er blevet omtalt, delt fra HD’s hjemmeside og på de sociale medier. Virksomheder har ringet og skrevet. Og denne gang er det hovedsageligt virksomheder ude i det nordsjællandske opland, der står klar med ledige job inden for de fag, som Cubic-Stanfo-medarbejderne repræsenterer.

Nu, kun halvanden uge efter, at det kollektive jobopslag blev offentliggjort, kan hovedparten af de 24 ansatte på Cubic-Stanfo med sikkerhed se frem til nyt job, når virksomheden lukker til sommer, og fabrikkens aktiviteter flytter til Brønderslev, hvor moderselskabet og en mere avanceret fabrik er placeret.

Mange henvendelser

– Vi har fået rigtigt mange henvendelser.

– Efter Helsingør Dagblad bragte artiklerne og billederne af alle vores dygtige medarbejdere, har vi fået overvældende mange henvendelser fra virksomheder, der gerne vil ansætte vores dygtige medarbejdere.

– Jeg vil sige det på den måde, at en stor gruppe af vores ansatte nu står i den situation, at de kan vælge og vrage mellem jobtilbuddene, siger fabrikschef Michael Mortensen.

Selv skal han efter eget valg til at pendle mellem Helsingør og Brønderslev.

Langsommere

Det er især inden for montage, svejsning, bukning og kantslibning samt cnt (programmering), at der er stor efterspørgsel på arbejdskraft.

– Derimod går det lidt langsomt med vores slibere. En enkelt medarbejder, vores bogholder, fra funktionærafdelingen har nyt job i kikkerten. De øvrige funk­tionærer har ikke fundet noget endnu. Men vi har jo også lidt tid at løbe på. Det gik jo bare lige pludselig stærkt efter Helsingør Dagblads artikler, siger fabrikschef Michael Mortensen.

Jobs i Nordsjælland

Flere af de ansatte, der er i pensionsalderen, men har arbejdet videre på Cubic-Stanfo, har ikke gjort op med sig selv endnu, om de fortsætter på arbejdsmarkedet.

To har dog besluttet sig for at gå på pension.

Det er især virksomheder i Helsinge, Ølstykke, Glostrup og Slangerup, der står med ledige job. Også en virksomhed i Hornbæk har henvendt sig, ligesom de to tømrere, der er ansat i Cubic-Stanfo, har fået job i lokale tømrerfirmaer.

Artiklen sidst ændret: 24. januar 2018 09:35

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Fliserensning.dk april 19/20 15-20.000 win 1753334

Job i Nordsjælland

Låsesmeden, 279278,1724845, 25.000 visninger Logo
Holmen, 1723975, 12.000 visninger logo
BAAGØ,  maj 19/20 15-20.000  win 1753557
Rexbriller, Kunde nr. 285695, Ordre nr. 1725517, 30.000 visninger logo
BAAGØ,  maj 19/20 15-20.000  win 1753557

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu