Anne og Jens Christian Lundgaard. (Foto: Torben Sørensen)

Af Pernille Hermann

Kunderne og familien har reddet slagterbutikken

HUMLEBÆK: For et år siden var en skattegæld tæt på at lukke Slagter Lundgaards butik på Ida Tesdorpfs Vej i Humlebæk. Anne og Jens Christian Lundgaard var nødt til at fortælle de trofaste kunder, at de havde indgivet konkursbegæring, og alle hang med næbbet.

Men miraklernes tid er ikke forbi. En pose penge kom trillende ind ad døren – nok til, at familien Lundgaard kunne starte på en frisk.

– Det var to par, som har været kunder i mange år, både hos os og hos Tove og Ole Bagger, som drev butikken indtil for fem år siden. Vi var så ulykkelige, og mange trøstede os med, at de selv havde prøvet noget lignende. Og så kom der nogen og viste, at de virkelig troede på os og det, vi står for. Det var fuldkommen overrumplende, siger Jens Christian Lundgaard.

Butikken kom på fode igen, og i efteråret blev den genvundne optimisme markeret ved, at butikken skiftede navn fra Slagter Bagger til Slagter Lundgaard.

– Vi var nok lidt nervøse for reaktionerne, for Slagter Bagger havde jo et fantastisk ry, og vi kom hertil fra Jylland for fem år siden og kendte ingen. Men vi tog springet, og den opbakning, vi har fået fra lokalsamfundet, har været rent ud sagt rørende, fortæller Jens Christian Lundgaard.

Artiklen sidst ændret: 29. januar 2018 09:32

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har Helsingør kommune brug for en Sociolance, der er en ambulance med en socialfaglig medarbejder og en paramediciner, der tager sig af socialt udsatte?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu