Af Helsingør Dagblad

Sårbar business

Lank Guldsmed, 374401, 1723974, 12.000 visninger logobanner

Emilie Elisabeth Melgaard Knudsen, 29 år. Kæreste med Daniel. Mor til William på 4 år og Knud på to måneder. Blogger, debattør, instagrammer, foredragsholder og danseunderviser.

Fra 1. februar er jeg tilbage på arbejde, sammen med Lille Knud på to måneder. Jeg har formået at skabe mig en arbejdsplads, der kan ligge nede i min lomme. Det havde jeg aldrig i mit liv troet var muligt. At jeg skulle få mig et arbejde, hvor jeg ville længes efter at komme tilbage. At barsel skulle være noget, hvor jeg ville “mærke efter”, hvornår jeg havde lyst til at genoptage arbejdet. Og hvor det kribler i mig for at komme i gang.

Det er, fordi jeg driver en business, hvor jeg har gjort min sårbarhed til min levevej. Det vender jeg tilbage til. For 10 måneder siden sprang jeg ud som selvstændig. Beslutningen kom sig af, at jeg fandt ud af, at jeg ikke længere kunne fungere som pædagog – og derfor ønskede jeg at skifte branche. Jeg mærkede, at min energi kunne løfte mere – mit hjerte kaldte på, at jeg skulle bredere ud. Jeg skulle gøre en forskel for flere mennesker.

Jeg sagde mit job op som pædagog for at gå på dagpenge. Jeg var i tvivl om, hvad jeg skulle, men jeg ville gerne arbejde med kommunikation. Det kunne jeg mærke, at jeg var god til igennem min Instagram. Jeg fik flere følgere, fordi jeg leverede content, som mange havde brug for. Det vender jeg også tilbage til. Så nu er jeg oppe på to løse ender, jeg lige skal huske at samle.

Jeg kom ind i kommunikations- og reklamebranchen via praktikker, som jeg lærte af, men der var alligevel noget andet, der trak. Det var min drøm at leve af min Instagram, men jeg troede ærlig talt ikke på det. Det, jeg jo var god til, var at hjælpe andre med at drage omsorg og hjælpe med at sælge. Det skulle vise sig, at jeg sagtens kunne give omsorg digitalt til tusinder.

Da jeg skulle afslutte min praktik, mødtes jeg in real life med en kvinde, jeg havde mødt på Instagram: Avalon Khan. En kvinde der lever af “Hjerte Business”. Hendes mission er at hjælpe mennesker til at leve af det, de elsker og gøre det nemt at tjene penge. Efter mit møde med hende var jeg ikke i tvivl. Jeg var nødt til at blive selvstændig og gå all in på min egen kærlighedsbusiness.

Og NU samler jeg de to løse ender. Jeg troede ikke på, det var muligt at få succes med sårbarhed. Fordi det er det hele mit Instagram-univers udspringer af: Sårbarhed. Jeg deler mine følelser, tanker, min familie og min krop – for at lyse for andre. Og det er møghamrende sårbart, men det har også vist sig at være min superkraft, der gør mig penge-magnetisk. Derved kan jeg gøre en endnu større forskel.

For mig er penge energi. Det var det, der var min blokering fra start. Det var det, der gjorde, at jeg tvivlede på, at jeg kunne tjene penge på det, jeg elsker. For jeg elsker at løfte de tusinder og atter tusinder af mennesker, der tager del i mit kærlighedsfællesskab – og til at mærke deres eget selvværd.

Jeg troede ikke selv, at jeg var værdig til succes, fordi jeg havde en overbevisning om, at det handlede om at kunne have kontrol, knokle, sætte ting i systemer, være målrettet og tage sig sammen. Før jeg gik på barsel, ønskede jeg at hjælpe mennesker til bedre søvn. Det tjente jeg over 100.000 kroner på henover 10 dage ved “passiv indkomst” i form af et onlineprodukt, jeg havde sat til salg. Det kom fra hjertet med en intention om at hjælpe andre. Jeg sætter produktet til salg igen, når jeg starter op igen, fordi det skal ud til endnu flere, der kan få hjælp til bedre søvn. Jeg fik et panikanfald, da salget eksploderede – fordi jeg et øjeblik blev ramt af tvivl. Kunne det virkelig passe?

Må jeg virkelig få succes ved bare at være mig? Må jeg tjene penge på at ønske at gøre en forskel? HELL YES! Jeg skyder tilværelsen som Loving Business Mommy i gang med et online foredrag med Avalon Khan om “Magisk Sårbarhed”, hvor vi en gang for alle gør op med begrænsende overbevisninger om sårbarhed. Mit hjerte logrer ved tanken om alle de mennesker, der kan skabe sig et bedre liv ved at elske og bruge deres egen sårbarhed. Verden trænger sgu til business. Derfor ved vi, at billetsalget vil eksplodere med mennesker, der er klar til at tænke succes på en helt ny mindblowing måde. Sårbarhed er nemlig en superkraft, vi alle besidder.

Artiklen sidst ændret: 23. juli 2018 11:30

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Nybolig april 19/20 10-15.000 win 1753046

Job i Nordsjælland

Frøsø april 19/20 , 15-20.000 win win 1752468
rafn-woldsen, Ordre 1725631,  kunde 275797, 25.000 visninger side
Dutrupgaard, 500128, 1723793, 20.000 visninger logo
Tandlægerne Rønnebær april 19/20, 15-20.000 win win 1752485
Jumbo maj 19/20 2×50-60.00 win 1753426, alt bestilt 2x

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu