Jobbørs: Alsidig, stabil og engageret


Af Helsingør Dagblad

Mon min nye arbejdsgiver kan findes i denne kreds? Jeg hedder Mona Roug og leder med lys og lygte efter en arbejdsgiver, der har brug for en særdeles alsidig medarbejder.

Jeg er oprindeligt bankuddannet, men har de sidste 18 år beskæftiget mig med indkøb, planlægning og logistik i producerende virksomheder og har der igennem også prøvet kræfter med utallige opgaver indenfor bogføring, kundeservice, shipping og salgssupport, for blot at nævne nogle få, og kontakt til leverandører og kunder i hele verden har været en del af min hverdag . Produktsortimenterne har omfattet alt lige fra parfumer til partikelacceleratorer.

Med en holdning til, at vi må løfte i flok, giver jeg gerne en hånd med, hvor det er nødvendigt, og rutineopgaver skræmmer mig ikke. Det ændrer dog ikke ved, at det er rigtigt sjovt, når ingen på forhånd ved, hvad dagen bringer.

Som person er jeg altid glad, lærenem, effektiv, mødestabil, ansvarlig, serviceminded og glad for tal og sprog.

Hvis du kontakter mig på telefon eller mail, vil jeg meget gerne sende mit CV og/eller uddybe ovenstående. Min profil findes også på LinkedIn, hvor tidligere kolleger også har givet mig et par ord med på vejen.

Artiklen sidst ændret: 8. februar 2018 16:13

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Hvad synes du om mediernes dækning af coronavirus?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018