Af Dorthe Carlsen

I dag har vi premiere på Helsingørs nye oplevelsesportal

Kære Læser. I dag er en stor dag i vores hus. Vi arbejder stædigt og vedholdende på at udvikle vores medier og titler.

Nu er turen kommet til et helt nyt produkt. En lille nytænkning. Denne gang er det ikke på papir. Det er et produkt, der udelukkende lever livet digitalt.

Målet er at skabe endnu mere liv og endnu mere opmærksomhed om de mange gode ting, der sker i vores meget levende lokalområder. Og vi ønsker at fortælle ”hele verden” om den sprudlende udvikling, vi ser og de mange innovative ideer, der popper op.

Vores nye produkt hedder For Byen. Og vi vil med udgangspunkt i vores byers pulserende liv sætte fokus på begivenheder og events. ForByen.dk vil med gode historier fortælle om muligheder for at shoppe, at finde de gode tilbud og de interessante produkter, og vi går gerne forrest med anbefalinger og guides til byens liv.

Man kan på mange måder sige, at ForByen er en digital pendant til vores lokale ugeaviser. Vi hjælper vores annoncører med markedsføring af de oplevelser, de formidler eller de varer, de sælger, så de kommer ud til en store skare af mennesker i lokalområdet. For at være helt sikre på, at vi rammer så mange som muligt, får vi hjælp fra blandt andet sociale medier og nyhedsbreve.

Vi er parate til at producere videoer af butikker og events. Vi står klar til at lave guides til vores butikker, restauranter og cafeer. Vi vil gerne – sammen med områdets aktører – lave portrætter, der går bag om facaden og fortæller om personalet, produkterne og dagligdagen hos vores flittige og innovative aktører i de lokalsamfund, der er i vores område.

Sidst, men ikke mindst, er vi ikke bange for at anbefale og lave guides til byernes mange attraktioner.

Vi skaber ikke selv alt vores indhold. Faktisk vender vi det hele lidt på hovedet med vores nye, digitale aktivitet. Vi er i fuld gang med at entrere med lokale bloggere, instagrammere, professionelle brugere af facebook og youtubere. Der er allerede en del, der på forhånd har vist interesse, men holdet bag ForByen på Mediecenter Nordsjælland leder stadig efter interesserede, der gerne vil være med til at skabe og formidle indhold alene og sammen med vores annoncører og samarbejdspartnere. Også modne mænd og kvinder, der gerne vil give sig i kast med ”den nye medieverden”, er meget velkomne til at kontakte os.

Gå ind og kig på vores nye site, som du selvfølgelig også kan tilgå på telefonen: forbyen.dk, og skriv endelig til mig med ris og ros – eller hvis du gerne vil være med på holdet.

Min mail-adresse er som altid d.carlsen@hdnet.dk og mit telefonnummer er stadig 21296916.

Artiklen sidst ændret: 9. februar 2018 12:10

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu