OB-træner: FC Helsingør blev stærkere og stærkere


Af Andreas Mayerhofer

OB vandt relativt sikkert over FC Helsingør i de to klubbers første møde i sæsonen. Søndag mødes de i Odense, og Kent Nielsen skal bruge en sejr i bestræbelserne på at føre OB i "det sjove" slutspil. (Foto: Claus Birch)

Når OB og FC Helsingør søndag eftermiddag tørner sammen i Odense, er det med flere nye ansigter i begge trupper, da både fynboerne og oprykkerne har været ganske aktive i vintertransfervinduet. Mens FC Helsingør kun har afskibet marginalspillere, så har cheftræner Kent Nielsen sagt farvel til profilerne Frederik Tingager og Izunna Uzochukwu. Men andet er kommet ind, og OB har ikke ændret målsætning.

– Det er rigtigt, at vi er svækket på nogle parametre, men så er vi styrket på andre, med dem vi har hentet ind, så vi sigter fortsat mod at komme med i top 6-slutspillet, og jeg mener også, vi har materialet til det, siger Kent Nielsen.

Kan spille på flere måder

Første forhindring på vejen mod slutspilspladsen, der lige nu er to pladser men kun et point væk, er FC Helsingør. Oprykkerne som ligger næstsidst i Superligaen før forårets begyndelse.

– Når man følger med i Superligaen, så vil man vide, at FC Helsingør i løbet af efteråret blev stærkere og stærkere og sluttede også af med fine resultater. Christian Lønstrup og hans team fandt en god balance efterhånden, som sæsonen skred frem, blev de mere pragmatiske og kunne spille på flere måder end bare at have bolden meget. Det er godt arbejde, der laves der ovre, siger Kent Nielsen.

Sidste år sagde Christian Lønstrup det her om OB.

OB møder FC Helsingør på Odense Stadion søndag klokken 14.00.

Læs hele interviewet i dagens avis.

Artiklen sidst ændret: 9. februar 2018 12:48

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018