(Foto: Claus Birch)

Af Andreas Mayerhofer

Har FC Helsingør Superligaens flotteste trøje?

rafn-woldsen, Ordre 1725631,  kunde 275797, 25.000 visninger side

FODBOLDTRØJER: Fodboldtrøjer er en gigantisk industri, hvor der sågar til tider er rygter om klubber, der henter spillere, bare fordi der er et stort salgspotentiale i trøjer med deres navn på ryggen. Der er godt gang i salget, når Superliga-tilhængerne går ind i en ny sæson, hvor der er nye trøjer på fanshoppens bøjler.

Helsingør Dagblad har sat sig for at finde den pæneste af de 14 hjemmetrøjer i landets bedste række. Alle klubberne har velvilligt gået med på legen og sendt sæsonens hjemmetrøje, så den kunne bedømmes af det sammensatte ekspertpanel.

Den ene er tidligere FCK-, Hobro- og FC Helsingør-spiller Mads Laudrup, der i dag spiller hyggebold og er studievært for TV 3 Sport på Superligaen. Den anden er Mathias Jensen, der er kreativ direktør hos tøjmærket 'Les Deux'. Desuden har Frederik Lentz Andersen sagt ja til at kigge på og bedømme de 14 trøjer. Han er moderedaktør på Euroman og Eurowoman.

OB på decimaler

På decimaler foran FC København blev det OB's trøje, der endte som Danmarks bedste hjemmebanetrøje.

"Den er fodbold uden at være det for meget og helt sikkert en trøje, man kan gå med på strøget, hvis man altså er fan af OB," sagde Mads Laudrup blandt andet i sin karakteristik, hvor han ligesom de to meddommere var glad for det blå og hvide i sammenspil. En farvekombination, der går igen på forskellig vis i kåringens top 3 - OB, FCK og AGF.

FC Helsingørs trøje er også blå og hvid og ender på en sjetteplads. Hvad dommerne mente om den og de øvrige trøjer, kan du læse meget mere om i Helsingør Dagblad lørdag eller i dagens udgave af E-avisen.

Vis os din spillertrøje og vind

KONKURRENCE: Her på Helsingør Dagblad vil vi mægtig gerne se læsernes yndlings-fodboldtrøjer - mens I har dem på. Om det er West Hams trøje fra 1983, en spritny Napoli-trøje eller Dan Eggens sidste Brøndby-trøje er helt lige meget. Så gå ind i klædeskabet og find den frem, iklæd dig den, tag et billede, send det på en mail til sport@hdnet.dk og skriv, hvorfor det er din yndlingstrøje. Vi skal have dit svar senest tirsdag den 13/2. Så deltager du i konkurrencen. Vi trækker lod blandt de bedste trøjebilleder om en FCH-trøje, som har været brugt i kamp, og der er også 2 x 2 billetter til FC Helsingør mod AC Horsens på næste søndag på højkant.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 12. februar 2018 11:10

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

Sport direct, Kundenr: 378087, Ordrenr 1725531, 25.000 visninger logo
rafn-woldsen, Ordre 1725631,  kunde 275797, 25.000 visninger side
Bruuns rengøring logo  25.000 april 17 og 1 år frem win win 1722013
Jumbo Personal Computer, order nr. 1725099. Kunde nr. 177805. 80000 visninger. Side/logo
Prøvestenen. Kundenr 373163, Ordre 1725089, 40.000 visninger, ikke win-win Top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu