(Foto: Claus Birch)

Af Andreas Mayerhofer

Har FC Helsingør Superligaens flotteste trøje?

Petersen ure-smykker, 373613, 1724569, 25.000 visninger logo

FODBOLDTRØJER: Fodboldtrøjer er en gigantisk industri, hvor der sågar til tider er rygter om klubber, der henter spillere, bare fordi der er et stort salgspotentiale i trøjer med deres navn på ryggen. Der er godt gang i salget, når Superliga-tilhængerne går ind i en ny sæson, hvor der er nye trøjer på fanshoppens bøjler.

Helsingør Dagblad har sat sig for at finde den pæneste af de 14 hjemmetrøjer i landets bedste række. Alle klubberne har velvilligt gået med på legen og sendt sæsonens hjemmetrøje, så den kunne bedømmes af det sammensatte ekspertpanel.

Den ene er tidligere FCK-, Hobro- og FC Helsingør-spiller Mads Laudrup, der i dag spiller hyggebold og er studievært for TV 3 Sport på Superligaen. Den anden er Mathias Jensen, der er kreativ direktør hos tøjmærket ‘Les Deux’. Desuden har Frederik Lentz Andersen sagt ja til at kigge på og bedømme de 14 trøjer. Han er moderedaktør på Euroman og Eurowoman.

OB på decimaler

På decimaler foran FC København blev det OB’s trøje, der endte som Danmarks bedste hjemmebanetrøje.

“Den er fodbold uden at være det for meget og helt sikkert en trøje, man kan gå med på strøget, hvis man altså er fan af OB,” sagde Mads Laudrup blandt andet i sin karakteristik, hvor han ligesom de to meddommere var glad for det blå og hvide i sammenspil. En farvekombination, der går igen på forskellig vis i kåringens top 3 – OB, FCK og AGF.

FC Helsingørs trøje er også blå og hvid og ender på en sjetteplads. Hvad dommerne mente om den og de øvrige trøjer, kan du læse meget mere om i Helsingør Dagblad lørdag eller i dagens udgave af E-avisen.

Vis os din spillertrøje og vind

KONKURRENCE: Her på Helsingør Dagblad vil vi mægtig gerne se læsernes yndlings-fodboldtrøjer – mens I har dem på. Om det er West Hams trøje fra 1983, en spritny Napoli-trøje eller Dan Eggens sidste Brøndby-trøje er helt lige meget. Så gå ind i klædeskabet og find den frem, iklæd dig den, tag et billede, send det på en mail til sport@hdnet.dk og skriv, hvorfor det er din yndlingstrøje. Vi skal have dit svar senest tirsdag den 13/2. Så deltager du i konkurrencen. Vi trækker lod blandt de bedste trøjebilleder om en FCH-trøje, som har været brugt i kamp, og der er også 2 x 2 billetter til FC Helsingør mod AC Horsens på næste søndag på højkant.

Artiklen sidst ændret: 12. februar 2018 11:10

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Tagsjakket  top 26/3 18-31/3 19 win win 1721578

Job i Nordsjælland

Holmen, 1723975, 12.000 visninger logo
Cahetu 395194 1723549  side 25.000 win win 18/4 18-april 19
mestergartneren side+logo 25.000 win win 1. april og 1 år frem
Skydeselskabet  Kunde nr. 373553  Ordre nr. 1725347, 20.000 visninger logo
Casper Andersson  24/5  18 – 24/5 19 25.000 1726606 top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu