Albert Sørensen var familielæge med stort F. (Privatfoto)

Af Josephine Vedel

Patienter mindes Doktor Albert: “Han var den allerbedste”

Sport direct, Kundenr: 378087, Ordrenr 1725531, 25.000 visninger side

Læge Albert Sørensen er død. Han døde onsdag i sidste uge, kun 59 år gammel.

Albert Sørensen var familielæge med stort F, og mange i Espergærde kendte ham kun som "Doktor Albert". Beskeden om hans død er blevet modtaget med oprigtig sorg og bekymring hos patienterne:

- Åh, så frygteligt! Kære Dr. Albert. Du var essensen af indsigt, medfølelse og høj almen lægemedisinsk faglighed. En familielæge der på fineste måde overtog efter Dr. Hauge. Aldrig en eneste gang er jeg gået fra din konsultation og følt mig ikke-hørt. Altid har du givet, støttet og sendt videre til rette sted, ved behov. I mit eget sygdomsforløb har du givet mig følelsen af tryghed, ved altid at tilbyde forståelse, varme, oprigtighed og velforberedthed ud over sikker faglighed. Sikken et tab. Største medfølelse til Lise og resten af dine nære og kære, skriver Mette Holbech Koch Madsen på Dagbladets Facebookside.

Albert Sørensens næsten 2000 patienter bliver ikke ladt i stikken, lover kollegerne i Espergærde.

Der er kommet en strøm af  kondolencer til Albert Sørensens pårørende.

- Han var den allerbedste. Jeg har været i chok siden jeg fik besked om det i fredags. Har tænkt på det hver 5. min døgnet rundt siden. Dét er bare uretfærdigt! Det rareste menneske i verden. Mange tanker til Lise og resten af familien, skriver Mette Schultz Jørgensen blandt andet.

- Dejligste Albert, er så ulykkelig over, du ikke er her mere, har haft dig som læge, siden den første dag du startede efter læge Hauge på havnen. Altid sød og rar. Åååh gud, jeg kommer til at savne dig , og mine tanker går til Lise samt børn og børnebørn, lyder det fra Bitten Gregersen.

- Doktor Albert var en fantastisk læge for hele vores familie, lige siden han overtog Carsten Hauges praksis. Vi er alle rystede over hans pludselige død, tankerne går til Lise og hans familie, fortæller Marianne Mørck.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

 • Søg i vores arkiv
 • Nem og hurtig adgang
 • Læs os på farten
 • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 23. februar 2018 13:45

Den gode tone

 • Respekter fællesskabet
 • Overskrid ikke grænsen
 • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

Lynhjem Kunde nr. 34254 Ordre nr. 1725515 Antal visninger: 30.000 side/logo
https://www.kunstnershoppen.dk/
mestergartneren side+logo 25.000 win win 1. april og 1 år frem
Rusmiddel 1727211, 25.000 vis 29/5 18-29/5 19 side artikel logo
Euronics win win top 30.000 16/4- 18-april 19 1723144

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu