Skoleleder vil have forældre til at bakke op om Blå Fredag


Af Tine Zedeler

Skoleleder Andreas Elkjær har indkaldt alle forældre til elever på 8. årgang til møde tirsdag aften i kantinen på Tibberupskolen, som huser udskolingen. Af indkaldelsen fremgår det, at skolelederen holder fast i beslutningen om ikke at give lovligt fravær , hvis eleverne vælger at fejre Blå Mandag i skoletiden. I stedet foreslår skolelederen, at eleverne fejrer Blå Mandag fredag den 11. maj i Kristi Himmelfartsferien, dagen efter sidste konfirmationsdag.

Sidste år opfordrede byrådet ellers skolebestyrelsen til at »genoverveje« beslutningen om ikke at give eleverne fri til at fejre Blå Mandag, men det fik ikke skolebestyrelsen for Espergærde-skolerne til at ændre et komma ved beslutning, som de altså holder fast i igen i år.

– Vi synes kun det er dejligt,hvis eleverne fortsat holder fast i ” Blå Mandag”, men dagen må kunne lægges i en weekend eller anden skolefridag, som der er så mange af i den periode, lyder det i det brev, der er lagt ud på forældreintra, som skoleleder Andreas Elkjær er afsender på.

Med indkaldelsen til fyraftensmødet, som er sat til at vare en time, håber Andreas Elkjær på at skabe opbakning hos forældrene til beslutningen om at afskaffe Blå Mandag i skoletiden.

– Vi har taget en principiel beslutning, som vi holder fast i. Vi håber på, at forældrene bliver enige om at lave en god dag for deres børn, siger skoleleder Andreas Elkjær, som oplyser, at beslutningen om af afskaffe Blå Mandag i skoletiden sker med skolebestyrelsens opbakning.

Artiklen sidst ændret: 21. februar 2018 10:37

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018