Rundt om bordet smager mestersvend Nicolai Rasmussen, vinmand Bertil Buchhave, salgschef Jannik Kristensen, kolonialchef Mette Bondo Appel Eriksen, købmand Martin Perlt, elev Nicolai Andersen, salgschef Tina Brundam, elev Frederikke Kruse, servicechef Susan Olsen og deliktatessechef Caroline Aettala på vinen, mens underviser Malene Smidt Hertz tester dem på, hvad de har lært. (Foto: Lars Johannessen)

Af Claus Kjærsgaard

Meny-chefen bød på vinsmagning i arbejdstiden

3T  textil 374063 25.000 win win 27/8 1 år frem 1733128

ESPERGÆRDE: Allerførst ser man på vinen. Så dufter man til den. Så skal den smages, men kun lige, inden den skal spyttes ud.

Den procedure blev nøje fulgt, da et hold ansatte hos Meny i Espergærde var til vinsmagning. Den foregik nemlig i arbejdstiden, hvor der blev smagt på mellem 15 og 20 vine.

En af dem, der smagte med, var købmand Martin Perlt i Espergærde, og vinsmagningen var hans ide. Vinsmagningen er nemlig et led i en uddannelse af personalet, der gør, at mange flere ved noget om vine.

– Vi har stadig en vinekspert, men nu har vi også 12 vinkyndige, forklarer Martin Perlt.

Det var nøglemedarbejdere fra alle forretningens afdelinger, der deltog i en lille vinuddannelse. Hensigten er, at man kan få gode vinråd, uanset om det for eksempel er i delikatessen, serviceafdelingen eller hos slagteren man spørger.

Artiklen sidst ændret: 22. februar 2018 11:15

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
KV-Revision, Kunde nr. 280954,  Ordre nr. 1725350, 40.000 visninger Top

Job i Nordsjælland

Brødsnedkeren april 19/20 10-15000 win win 1751633
Nybolig april 19/20 10-15.000 win 1753046
Handelsbanken april 19/20, 20-25.000 win win 1752365
Lynhjem  Kunde nr. 34254  Ordre nr. 1725515  Antal visninger: 30.000 side/logo
Nybolig april 19/20 10-15.000 win 1753046

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu