Rundt om bordet smager mestersvend Nicolai Rasmussen, vinmand Bertil Buchhave, salgschef Jannik Kristensen, kolonialchef Mette Bondo Appel Eriksen, købmand Martin Perlt, elev Nicolai Andersen, salgschef Tina Brundam, elev Frederikke Kruse, servicechef Susan Olsen og deliktatessechef Caroline Aettala på vinen, mens underviser Malene Smidt Hertz tester dem på, hvad de har lært. (Foto: Lars Johannessen)

Af Claus Kjærsgaard

Meny-chefen bød på vinsmagning i arbejdstiden

https://www.kunstnershoppen.dk/

ESPERGÆRDE: Allerførst ser man på vinen. Så dufter man til den. Så skal den smages, men kun lige, inden den skal spyttes ud.

Den procedure blev nøje fulgt, da et hold ansatte hos Meny i Espergærde var til vinsmagning. Den foregik nemlig i arbejdstiden, hvor der blev smagt på mellem 15 og 20 vine.

En af dem, der smagte med, var købmand Martin Perlt i Espergærde, og vinsmagningen var hans ide. Vinsmagningen er nemlig et led i en uddannelse af personalet, der gør, at mange flere ved noget om vine.

– Vi har stadig en vinekspert, men nu har vi også 12 vinkyndige, forklarer Martin Perlt.

Det var nøglemedarbejdere fra alle forretningens afdelinger, der deltog i en lille vinuddannelse. Hensigten er, at man kan få gode vinråd, uanset om det for eksempel er i delikatessen, serviceafdelingen eller hos slagteren man spørger.

Artiklen sidst ændret: 22. februar 2018 11:15

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Holmen, 1723975, 12.000 visninger top

Job i Nordsjælland

Betina Grønbæk 1730237 280920 40.000 win 5/7-18-5/4-19
AH modegarn 39169 1723845 logo 40.000 win win 1. maj 18-1. maj 19
Malerfirmaet Nordkysten side+logo 26/3-18-31/3-19 win win 1721580+81+82
Stengade apotek 68802 25.000 win win 22/5 18-22/5-19 1726512 logo
Prøvestenen. Kundenr 373163, Ordre 1725089, 40.000 visninger, ikke win-win Top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu