Mikkel Bruhn er tilbage i målet for FC Helsingør. (Foto: Claus Birch)

Af Andreas Mayerhofer

Mikkel Bruhn tilbage i buret til bundbrag

Handelsbanken april 19/20, 20-25.000 win win 1752365

FC Helsingørs førstemålmand er tilbage i startopstillingen mod Randers FC i aften, afslører cheftræneren.

Fodbold: Efter 14 indgående mål i tre kampe er det igen tid til rokeringer i FC Helsingør-startopstillingen. Den mest markante til aftenens kamp i Randers bliver målmandsbyttet, hvor Mikkel Bruhn er tilbage efter en længere pause med ferie og skader.

– Mikkel Bruhn har en anden udstråling end Aris Vaporakis. Ikke mindst via hans størrelse. Jeg kan godt forstille mig, at Randers vil forsøge at satse på standardsituationerne, som vi er blevet ramt på nogle gange i sæsonen. Vi har også tabt 1-6 to gange, og så er jeg nødt til at reagere, og det er sagt uden at det skal lyde som en anklage mod Aris, siger cheftræner Christian Lønstrup, der leder efter sin idealopstilling i disse uger, hvor der har været skiftet en del ud mellem de tre første kampe, der har givet nul point og en målscore på 2-14.

Mikkel Bruhn har haft problemer med hoften siden begyndelsen af januar, og har derfor ikke trænet ret meget i de seneste tre måneder, hvor december gik med ferie. Derfor var han heller ikke med mod Brøndby, selvom skaden var væk.

– Man er nødt til at træne og vise sig frem, hvis man skal på mit hold, og det har Mikkel ikke gjort, fordi han ikke har været klar. Nu taber vi 1-6, og så giver det lidt sig selv, at vi skal rokere, og derfor står Mikkel i Randers, men det er ikke på en fribillet. Nu skal han vise mig og holdet, at han er klar til opgaven, konstaterer cheftræneren.

Randers har siden nytår tabt 1-5 i Parken og spillet uafgjort mod Hobro og Horsens.

Styr på defensiven

Nu skal de have besøg af oprykkerne, der ligesom kronjyderne ligger i bunden med 16 point. Der er derfor nok et folkekrav i den del af landet om, at det bliver til point i aften, men Christian Lønstrup forventer ikke et Randers-hold, der overfalder FCH’erne, som man så i Brøndby.

– Randers har fået styr på defensiven de seneste kampe og lukker ikke så mange mål ind længere. Jeg tror, de holder fast i fundamentet, og så prøver at straffe os den anden vej. Vi skal – ligesom det faktisk lykkedes nogle gange i første halvleg i Brøndby – bruge vores færdigheder til at komme forbi dem med fart i bolden, siger Christian Lønstrup, der godt er klar over, at der også var meget skidt i Brøndby.

– Vi skal holde op med at forære de mål væk, som jeg efterhånden har sagt nogle gange. Vi laver elementære fejl på dødbolde, og vi dækker ikke op, selvom vi er syv mod tre i feltet, og så er det svært mod Brøndby. Uden at fornærme nogen, så er de to næste kampe mod Randers og Sønderjyske af en anden kaliber end Brøndby, og så må vi se, om vi ikke kan få point der. Vi trænger i hvert fald til dem, konstaterer Christian Lønstrup, der fortsat studerede truppen tirsdag eftermiddag, og derfor ikke havde den færdige plan klar.

Pascal Gregor er tilbage i træning, mens det er tvivlsomt, om Christian Køhler bliver klar.

Du kan følge live-bloggen fra kampen her.

Artiklen sidst ændret: 28. februar 2018 11:33

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Berner Pedersen, maj 19/20,  15-20.000  win ordre 1752756, skift juni

Job i Nordsjælland

Louise Klinikken, 397931, 1754223, 10-15.000  win maj 19/20
Øresundsakvariet april 19/20 10-15.000 win  1752510
Tandlægerne Rønnebær april 19/20, 15-20.000 win win  1753053
https://www.kunstnershoppen.dk/
Advodan april 19/20 15-20.000  win 2 banner 1753420

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu