Coloplast i Mørdrup, hvor et projekt har ændret karakter, medfører manglene arbejdsopgaver til de ansatte.

Af Kirsten Moth

Forhandlinger afværger mulige fyringer på Coloplast

ERHVERV: Fyringer på virksomheden Coloplasts fabrik i Mørdrup ved Espergærde er blevet afværget, efter at ledelse og tillidsrepræsentanter i fællesskab er nået frem til en løsning.

Risikoen for fyringer og særlige aftrædelsesordninger var kommet på tale, da et af virksomhedens større projekter er blevet rykket, og der derfor er blevet ledige “hænder” blandt medarbejderne.

– Det er korrekt, at vi i onsdags meldte ud til organisationen, at et af vores projekter på fabrikken i Mørdrup havde ændret karakter.

– Vi understregede dog, at det ikke nødvendigvis betød afskedigelser, men at vi i de kommende uger ville udarbejde en konkret plan og vende tilbage.

Vi er på nuværende tidspunkt i en god og grundig proces med det lokale samarbejdsudvalg og de lokale tillidsrepræsentanter, og vi forventer at vende tilbage med positive nyheder og flere detaljer til vores medarbejdere på mandag, oplyser direktør for Coloplasts pilotplant i Mørdrup, Rikke Krause til Helsingør Dagblad.

Fra virksomhedens side understreges det, at der ikke er tale om nye fyringsrunder.

For to et halvt år siden blev en ny treårig innovationsplan implementeret på Colo­plast i Mørdrup. Den plan skal være fuldt gennemført før september i år. Dette medfører et antal fratrædelser og fyringer, som er blevet varslet for lang tid siden og meddelt de ansatte.

Artiklen sidst ændret: 6. marts 2018 12:59

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu