For byen 15/2 – uendeligt sky 1717407
Søndagsbrunch top 27/2-31/3
For byen 15/2 – uendeligt sky 1717407
Af Kirsten Moth

Cityforeningen vil skifte navn til Helsingør Handel

ERHVERV: Helsingør Cityforening ønsker at ændre sit navn til Helsingør Handel. Ved en ekstraordinær generalforsamling senere på ugen skal medlemmerne stemme om blandt andet denne navneændring.

- Det er nye tider. Der sidder en helt ny bestyrelse i Cityforeningen og vi vil gerne signalere, at der blæser nye vinde i sammenligning med tidligere. Ikke fordi den tidligere bestyrelse har gjort det dårligt, men vi vil fremover væk fra begrebet "forening" og i stedet indføre Handel, fortæller Kim Backe, indehaver af Backe Vine i Helsingør.

Der er kastet en masse nye ideer på bordet, siden en hel ny bestyrelse blev valgt ind i Helsingør Cityforening. Blandt andet, at man sløjfer begrebet kontingent sammen med ordet forening, og i stedet kalder medlemsbidraget for markedsføringsbidrag.

- Vi skal skabe events for byen og der er brug for mere sammenhold. Jo mere sammenhold, jo lettere får vi ved at tiltrække kunder og gæster til byen, siger Kim Backe forud for den ekstraordinære generalforsamling.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 13. marts 2018 20:00

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Eksakt Rengoering
Nsnet.dk – læs online
Egen ann

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

Abonnements tilbud

Prøv Helsingør Dagblad gratis i 3 uger

Nej tak
Jeg vil ikke have en gratis avis
Ja tak
Jeg vil gerne tage imod tilbudet
*Prøvetilbuddet gælder kun husstande, som ikke tidligere har haft gratis uger 2 gange, og husstande som ikke har abonneret på Helsingør Dagblad indenfor de sidste 3 måneder.
close-link
Abonnements tilbud

hovedmenu