For byen 15/2 – uendeligt sky 1717407
Scandlines auto bizz

Stort udstyr for en lille kat. Redningsaktionen fyldte det meste af hjørnet mellem Hellebækvej og Bøssemagergade op. (Foto: Lars Johannessen)

Af Claus Kjærsgaard

Katten Rufus ville ikke reddes

HELLEBÆK: Man kan godt være lidt principfast, selv om man kun er fire år gammel. Det gælder i hvert fald for Rufus, en ung herre, der har et eller andet med trætoppe og med at blive i højderne.

Mandag formiddag var der stor ståhej på hjørnet af Bøssemagervej og Hellebækvej, netop på grund af Rufus.

En sprøjtevogn og en stigevogn fra Helsingør Kommunes Beredskab ankom til hjørnet, og sammen med en repræsentant fra Dyrenes Beskyttelse blev der lagt en slagplan.

Det hele drejede sig om det store gamle træ i Hellebækskoven, der lige over for Hellebæk Kirkegård rager ud over Hellebækvejen. Og i toppen af træet, dér hvor grenene bliver tynde, kunne man skimte en lille sort bylt.

Det var den bylt, der havde fået kredsformand Carl Lorberg fra Dyrenes Beskyttelse til at købe hjælp fra Helsingør Kommunes Beredskab.

Bylten var nemlig en lille kat, der havde befundet sig i træet i fem dage, og nu frygtede man for kattens ve og vel. Planen var derfor at få katten ned og så at få den undersøgt hos en dyrlæge.

Rufus ville dog ikke reddes, og efter en rådslagning med en dyrlæge og med beredskabet besluttede Carl Lorberg at indstille redningsforsøget.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 13. marts 2018 05:15

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Eksakt Rengoering
Nsnet.dk – læs online
Egen ann

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

Abonnements tilbud

Prøv Helsingør Dagblad gratis i 3 uger

Nej tak
Jeg vil ikke have en gratis avis
Ja tak
Jeg vil gerne tage imod tilbudet
*Prøvetilbuddet gælder kun husstande, som ikke tidligere har haft gratis uger 2 gange, og husstande som ikke har abonneret på Helsingør Dagblad indenfor de sidste 3 måneder.
close-link
Abonnements tilbud

hovedmenu