"Det, der betyder noget for mig, er min familie og de nære omkring mig. Og jeg vil gerne sige, at jeg i Helsingør kun har oplevet støtte og ikke har mærket den meget kritiske holdning overhovedet." (Foto: Lars Johannessen)

Af Jesper Munch Nielsen

“Man skal tænke sig godt om”

Lynhjem  Kunde nr. 34254  Ordre nr. 1725515  Antal visninger: 30.000 side/logo

Graviditet: I begyndelsen af september er Benedikte Kiær sat til at føde sit andet barn. En lillebror eller en lillesøster til Lauge på godt to.

Den bebudede familieforøgelse er noget, som en del mennesker har mange meninger om. Derfor havnede Benedikte Kiær forleden på forsiden af en formiddagsavis, og derfor er hun her tirsdag med i diverse tv-programmer.

Årsagen? Kiær er 48 år. Det alene kan provokere nogle mennesker. Andre hidser sig op over, at Kiær helt lovligt har modtaget fertilitetsbehandling i udlandet i denne omgang, fordi danske privatlæger ikke må fertilitetsbehandle kvinder på 46 eller ældre.

Nogle mennesker mener, at det er utilstedeligt, egoistisk og hjerteløst over for det kommende barn at blive gravid i en så sen alder. Det bider ikke på Kiær.

- Det, der betyder noget for mig, er min familie og de nære omkring mig. Og jeg vil gerne sige, at jeg i Helsingør kun har oplevet støtte og ikke har mærket den meget kritiske holdning overhovedet. Og hvad Ekstra Blads-segmentet så siger til det, det rager mig en høstblomst. Hvis man lavede en afstemning om, at alle politikkere skulle på skafottet, så ville det segment stemme for det, siger Benedikte Kiær.

Den konservative borgmester understreger dog, at det at gå i gang med en ny graviditet for en kvinde på 48 år ikke er en let beslutning at tage.

- Man skal tænke sig godt om, først og fremmest som familie. Men vi ved, at vi kan tilbyde nogle rammer, som er gode for et barn. Vores liv er indrettet på familien. At det så har taget os nogle år at komme hertil, var ikke meningen, siger Kiær.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 13. marts 2018 08:50

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

Multiflyt 24.5 18-24.5 19 25.000 win win 1726605 logo
Rexbriller, Kunde nr. 285695, Ordre nr. 1725517, 30.000 visninger logo
Living Invest, Kundenr 280833, Ordrenr 1725103, 25.000 visninger side/logo
Franci, 1720789, 345901, 20000 visninger logo/side

Cafe Hammermollen top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

close-link

hovedmenu