Nicolai Pedersen jubler efter en af kampens sidste scoringer. (Foto: Claus Birch)

Af Helsingør Dagblad

Fog: Vi bliver ikke prügelknabe

Louise Klinikken, Ordre 1725086, kunde 397931, 25.000 visninger logo/side

HÅNDBOLD: Selvom nedrykningsspøgelset nu er endegyldigt forsvundet, var dét ikke hovedtemaet for Ian Marko Fog, da han kort efter opgøret skulle kigge fremad. For cheftræneren var pladsen i medaljeslutspillet et vigtigere signal og en hilsen til alle dem, der ikke har troet på den nordsjællandske klub.

- Jeg er vanvittig stolt af spillerne. At komme tilbage fra den Skanderborg-kamp, viser hvilken støbning vi er. Folk har talt om en sidsteplads, folk har grint af os, men nu er vi altså i slutspillet.

- Nu skal vi ikke blive ved med at vade rundt i den nedrykningskamp, men det er altså vildt at vi kan gå fra den brutale nedrykning forrige år og så til et slutspil, med samme budget. Det burde være lærepenge for andre. Hvis man tager skeen i egen hånd, tager ansvar, og kigger indad, så kan man komme rigtig flot tilbage. Det er en særlig historie og vi har brugt det meget, det her Tønder-dejavu og sagt, at det kan ikke være rigtig, at det skal koste os både en nedrykning og et slutspil. Nok kan være nok

Selvom slutspillet byder på opgør mod BSV, GOG og KIF Kolding København, tror Ian Marko Fog fortsat at der er muligheder for hans hold.

- Vi er ikke kommet i slutspillet for at være prügelknabe. Vi kigger hele tiden på, hvordan vi kan ramme holdene og se hvordan vi kan få nogle point. Jeg tror ikke folk synes det er så vanvittig sjovt at spille mod os, for de vil sikkert være gigant favoritter.

- Kolding er i forhold til deres skadessituation måske ikke det dårligste hold at få, vi har vundet hos BSV og mod GOG var vi relativt tæt på. Og når vi kan slå pokalmestrene med fem mål i så vigtig en kamp som i aften, så synes jeg godt, at vi kan tillade os at tro på nogle overraskelser i slutspillet, slutter Ian Marko Fog.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 29. marts 2018 09:27

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Seneste Artikler

Kunne du tænke dig at blive gift ved en lynvielse?

Job i Nordsjælland

Tagsjakket  side+logo  26/3 18-31/3 19 win win 1721578
Louise Klinikken, Ordre 1725086, kunde 397931, 25.000 visninger logo/side
Rasmus Ebbe 388428 1723690 logo  25.000 win win 19/4 18-april 19
Petersen ure-smykker, 373613, 1724569, 25.000 visninger logo
Prøvestenen. Kundenr 373163, Ordre 1725089, 40.000 visninger, ikke win-win Top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu