Af Victor Kuhlman

Det koster 35 kroner at betale 0 kroner

Silverline 24/7-24/7 19. 20.000 win win 1731324 side artikel

HELSINGØR: I onsdags åbnede Finn Durafour sin postkasse og fik sig noget af en overraskelse, da han så et af brevene.

Han havde modtaget et samlefakturabrev fra Forsyning Helsingør, hvori de oplyste ham om, at de har fået nyt layout og fakturasystem.

I brevet stod, at Finn samlet skyldte dem 0 kroner, men til gengæld skulle han betale 35 kroner for regningsgebyret på selve brevet.

- Jeg har fået en opkrævning på 0 kroner, men det koster mig 35 kroner at få det at vide. Jeg gider ikke modtage deres breve. Jeg vil have det på e-Boks ligesom alle andre breve, jeg får.

- De har ikke meddelt mig noget, og jeg får alt andet på min e-Boks, så jeg undrer mig meget over, at Forsyning Helsingør ikke kan gøre det på samme måde som alle andre offentlige instanser.

- Forsyning Helsingør har monopol i det her område, og det lader ikke til, at de har styr på noget, siger Finn Dura­four.

Fysiske breve koster

Hos Forsyning Helsingør ser man anderledes på sagen, da man har forsøgt at melde så klart ud som muligt om de nye fakturaregler.

De ønsker dog ikke at gå ind i den konkrete sag.

- Folk har mulighed for at få breve elektronisk, og hvis de ikke vælger det, så får de et fysisk brev, og det koster penge.

- Det blev allerede nævnt i løbet af efteråret, og alle kunder er blevet gjort opmærksomme på det. Vi er naturligvis ærgerlige, hvis der er nogle der mener, at de ikke har opdaget det, eller hvis de mener det ikke har fremgået tydeligt nok.

- Vi har løbende informeret om, hvordan de nye faktureringsmetoder ser ud. Vi ønsker helst, at vores kunder oplever, at de er så velinformerede, som de føler, de skal være, og er de ikke det, så beklager vi selvfølgelig.

- Jeg vil opfordre folk til at tage kontakt til kundeservice, hvis de har spørgsmål eller brug for hjælp, fortæller Thomas Haag, der er kommunikations- og presse­ansvarlig hos Forsyning Helsingør.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 3. april 2018 15:21

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal man tvinge flygtning til at dele bolig?

Job i Nordsjælland

Skydeselskabet  Kunde nr. 373553  Ordre nr. 1725347, 20.000 visninger logo
Photocare, Kunde nr. 69693, Ordre nr. 1725519, 25.000 visninger logo
mestergartneren side+logo 25.000 win win 1. april og 1 år frem
øresundsakvariet. Ordre 1724948. Kundenummer 373612. 25000 visninger Side/logo
Cafe Hammermollen top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu