Af Josephine Vedel

Guide: Sådan vælger du det rigtige cover til din enhed

Låsesmeden, 279278,1724845, 25.000 visninger Logo

Når først man har investeret i en elektronisk enhed, hvad end det er en ny iPhone, iPad eller måske en Macbook, så er man formodentligt også interesseret i at sikre devicens levetid i så lang tid som muligt.

I denne artikel kommer de bedste råd og tips til at vælge det rigtige cover til din enhed, uanset om man søger et Macbook Air 13 cover eller et nyt cover til den nyerhvervede iPad.

Cover eller sleeve?

En af de første overvejelser man skal gøre op med sig selv er, om man ønsker et cover eller et sleeve. Er det en iPhone, man søger et cover til, så skal man være opmærksom på, at det ikke er alle forhandlere, der omtaler et sleeve som et sleeve, når det er til iPhone, men nærmere et etui.

Sleeve benyttes især til iPads og Macbooks, og især sidstnævnte nyder godt af dette. Macbook sleeves kan erhverves i mange forskellige designs og materialer.

Cover

Et cover kan erhverves til samtlige enheder, og det anbefales af de fleste producenter, at man benytter covers for at optimere levetiden på devicen for så vidt som muligt. Et helt traditionelt cover består af en skal, hvor man som regel kan vælge mellem en hård eller blød en af slagsen.

Enhed monteres i skallen, og dermed er i hvert fald bagsiden beskyttet. Disse covers er ideelle til at beskytte bagsiden af devicen, om det er en Macbook, iPad eller iPhone. Derudover hjælper de med at holde enhedens bagside fri for unødvendige ridser. Er det en iPad eller iPhone, man søger beskyttelse til, så anbefales det klart, at man benytter en skal til bagsiden og panser til forsiden.

Sleeve

Som nævnt vil man til iPhone muligvis opleve, at mange forhandlere omtaler et sleeve som et etui, men det er der faktisk også mange forhandlere, der gør, selvom det er til iPhone eller iPad.

Derfor bør man først og fremmest være opmærksom på denne lille detalje. Når det er sagt, så er sleevet yderst populært. Det fremstilles oftest af neopren, men i teorien kan det være fremstillet af alle materialer.

Vær opmærksom på at sleevet ikke giver beskyttelse ved brug af enheden, men kun når devicen befinder sig i sleevet.

Det populære foliocover

Folio covers består, som det traditionelle cover, også af en skal, men der er ligeledes en slags flap, der beskytter skærmen og sikrer en 360 graders beskyttelse. Foliocovers er yderst populære til iPads, og udover at beskytte enheden, så gør det også, at devicen kan læne sig op af coveret, så det ikke behøver at ligge ned.

Disse ting skal man være særligt opmærksom på

Til sidst i denne guide er der nogle helt centrale ting, som man skal være særligt opmærksom på, før man investerer i sit næste cover:

  • Husk at tjekke modelnavn på enten faktura eller kvittering for at sikre, at enheden er kompatibel med coveret.
  • Coveret skal være ideelt til devicen, og hvordan det benyttes. Bruger man eksempelvis enheden meget på samme tid med, at man er meget på farten, så er et sleeve eksempelvis ideelt.
  • Coverets farve - rene farver kan hurtigt se beskidte ud.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 5. april 2018 14:37

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

Helsingør Bistro, 398962, 1724216, 20.000 visninger side
Outdoor Season, Kundenr. 244113, Ordrenr. 1725011, 25000 visninger logo
Sport direct, Kundenr: 378087, Ordrenr 1725531, 25.000 visninger logo
Rexbriller, Kunde nr. 285695, Ordre nr. 1725517, 30.000 visninger logo

Betina Grønbæk 1730237 280920 40.000 win 5/7-18-5/4-19

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

close-link

hovedmenu