Restaurant Dansk har efterladt sig en kæmpegæld til kommunen. (Foto: Lars Johannessen)

Af Niels Berg

Restauratør skylder kæmpebeløb for udeservering

Helsingør: Den daværende indehaver af den konkursramte Restaurant Dansk bød så langt over de øvrige restauratører ved Axeltorv i udbuddet i 2013, at han fik tilladelsen til at servere på Axeltorv.

Efter hvad Helsingør Dagblad erfarer bød restauratøren prisen op på 2.500 kroner pr. kvadratmeter – omkring dobbelt så meget som en anden beværtning ved Axeltorv, Hold-an, betaler for sine brosten på torvet.

I mellemtiden gik den oprindelige ejer af Restaurant Dansk konkurs, og i restaurantens historie har den skiftet ejer to gange og direktør fem gange. Og i februar gik restauranten som tidligere nævnt i Helsingør Dagblad konkurs igen.

Med i fallitboet er en kæmpegæld til kommunen for udeserveringstilladelsen for 2018-sæsonen. Det oplyser Henrik Knudsen fra kommunens Parkeringsservice. Men han vil ikke afsløre, hvor mange penge restauratøren skylder i manglende betaling for udendørsserveringen.

Ifølge Helsingør Dagblads egne oplysninger drejer det sig imidlertid om flere hundrede tusinde kroner.

Artiklen sidst ændret: 12. juli 2018 12:50

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu