Hotel Marienlyst har fået en restaurant i topklasse, vurderer anmelder.

Af Asger Lind Krebs

Brasserie sender madanmelder i himlen

Nordkysten Dyrehospital – artikelbanner

mad: “Hvis himlen smager af noget, så lad den for guds skyld smage af denne!

Sådan lyder madanmelder Kim Jong Andersens vurdering af desserten mazarinkage med marengs, hvid chokolade og Verbena, som han fik serveret på Brasserie 1861 på Hotel Marienlyst. Under overskriften “Hamlet i himlen” lader madanmelderen roserne vælte ned over Hotel Marienlysts Brasserie 1861 og i særdeleshed hotellets blot 30-årige køkkenchef, Casper Stuhr Sobczyk.

Han konkluderer, at brasseriet mindst har niveau til at kunne modtage Michelin-guidens lillebror, Bib Gourmand.

På Hotel Marienlyst er man selvsagt glade for anmeldelsen, der falder godt i tråd med, at brasseriets gæsters tilfredshed er støt stigende.

– Det er da fantastisk at få sådan en anmeldelse. Især når det kommer råt for usødet uden nogen form for bagtanker fra en, der tilsyneladende har sat sig godt ind i tingene. Sådan noget kan vi godt lide, siger hotellets bestyrelsesformand, Ken Torpe Christoffersen.

Artiklen sidst ændret: 11. april 2018 04:00

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Tandlægerne Rønnebær april 19/20, 15-20.000 win win 1753053

Job i Nordsjælland

Jumbo maj 19/20 2×50-60.00 win 1753436, alt bestilt 2x
Brødsnedkeren april 19/20 10-15000 win win 1751633, skift 29/5
Murer Mads Jessen Jensen april 19/20 20-25.000 win 1752360
Meny april 19/20 25.000 IKKE win  random 1763673
Divino 372881 1756411 15-20.000 win juni 19/20

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu