Hotel Marienlyst har fået en restaurant i topklasse, vurderer anmelder.

Af Asger Lind Krebs

Brasserie sender madanmelder i himlen

Prøvestenen logo/side/artikel banner

mad: "Hvis himlen smager af noget, så lad den for guds skyld smage af denne!"

Sådan lyder madanmelder Kim Jong Andersens vurdering af desserten mazarinkage med marengs, hvid chokolade og Verbena, som han fik serveret på Brasserie 1861 på Hotel Marienlyst. Under overskriften "Hamlet i himlen" lader madanmelderen roserne vælte ned over Hotel Marienlysts Brasserie 1861 og i særdeleshed hotellets blot 30-årige køkkenchef, Casper Stuhr Sobczyk.

Han konkluderer, at brasseriet mindst har niveau til at kunne modtage Michelin-guidens lillebror, Bib Gourmand.

På Hotel Marienlyst er man selvsagt glade for anmeldelsen, der falder godt i tråd med, at brasseriets gæsters tilfredshed er støt stigende.

- Det er da fantastisk at få sådan en anmeldelse. Især når det kommer råt for usødet uden nogen form for bagtanker fra en, der tilsyneladende har sat sig godt ind i tingene. Sådan noget kan vi godt lide, siger hotellets bestyrelsesformand, Ken Torpe Christoffersen.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 11. april 2018 04:00

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

Sport direct, Kundenr: 378087, Ordrenr 1725531, 25.000 visninger logo
Cafe Hammermøllen Logo, side og artikkelbanner
Louise Klinikken, Ordre 1725086, kunde 397931, 25.000 visninger logo/side
Dutrupgaard, 500128, 1723793, 20.000 visninger logo
Prøvestenen. Kundenr 373163, Ordre 1725089, 40.000 visninger, ikke win-win Top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu