Hotel Marienlyst har fået en restaurant i topklasse, vurderer anmelder.

Af Asger Lind Krebs

Brasserie sender madanmelder i himlen

AH modegarn 39169 1723845 side 40.000 win win 1. maj 18-1. maj 19

mad: “Hvis himlen smager af noget, så lad den for guds skyld smage af denne!

Sådan lyder madanmelder Kim Jong Andersens vurdering af desserten mazarinkage med marengs, hvid chokolade og Verbena, som han fik serveret på Brasserie 1861 på Hotel Marienlyst. Under overskriften “Hamlet i himlen” lader madanmelderen roserne vælte ned over Hotel Marienlysts Brasserie 1861 og i særdeleshed hotellets blot 30-årige køkkenchef, Casper Stuhr Sobczyk.

Han konkluderer, at brasseriet mindst har niveau til at kunne modtage Michelin-guidens lillebror, Bib Gourmand.

På Hotel Marienlyst er man selvsagt glade for anmeldelsen, der falder godt i tråd med, at brasseriets gæsters tilfredshed er støt stigende.

– Det er da fantastisk at få sådan en anmeldelse. Især når det kommer råt for usødet uden nogen form for bagtanker fra en, der tilsyneladende har sat sig godt ind i tingene. Sådan noget kan vi godt lide, siger hotellets bestyrelsesformand, Ken Torpe Christoffersen.

Artiklen sidst ændret: 11. april 2018 04:00

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Rusmiddel 1727211, 25.000 vis 29/5 18-29/5 19 top

Job i Nordsjælland

Franci, 1720789, 345901, 20000 visninger logo/side
AH modegarn 39169 1723845 logo 40.000 win win 1. maj 18-1. maj 19
BAAGØ, 127683, 1724217, 40000 visninger side/logo
mestergartneren side+logo 25.000 win win 1. april og 1 år frem
Lynhjem  Kunde nr. 34254  Ordre nr. 1725515  Antal visninger: 30.000 Top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu