Helsingør Dagblads administrerende direktør og ansvarshavende chefredaktør Dorthe Carlsen flankeret af den tiltrædende og den afgående redaktør: Til venstre er det Bo Christensen, der den 1. jujni afløser Mads Birch på redaktørposten. (Foto: Torben Sørensen)

Af Mads Birch

Helsingør Dagblad får ny chefredaktør

AH modegarn  maj 19/20, 25-30000 win 1753379, skift maj, juni

HELSINGØR: – Vi har foretaget en grundig screening af vores branche i vores jagt efter en erfaren leder, der kan stå i spidsen for den helt nødvendige transformation af vores mediehus. Vi har kigget efter en chefredaktør, der tænker holistisk og som ser de mange aspekter af branchens udfordringer og som af de helt rigtige grunde ønsker at tage jobbet som chefredaktør for Helsingør Dagblad.

Sådan lyder ordene fra adm.dir og ansv.chefredaktør for Mediecenter Nordsjælland, Dorthe Carlsen.

Valget er faldet på Bo Christensen. Bo Christensen er 41 år og er uddannet journalist fra DJH i 2003. Bo har erfaring som skrivende journalist og digital redaktør på BT. Han har arbejdet med kommunikation for Mellemfolkelig Samvirke i Mozambique og været direktør hos Mindjumpers, et social media marketing-bureau. Siden 2013 har han arbejdet på Berlingske, hvor han har haft titlen nyhedsredaktør.

– Når man sidder på et landsdækkende medie, kan man føle sig langt væk fra sine læsere og brugere. I et mediehus som Helsingør Dagblad er en del af, er man langt tættere på det hele. Det er noget af det, jeg tidligere har savnet og som jeg glæder mig til. Jeg er meget imponeret over de beslutninger, der er taget i forhold til en fremtid for medierne i huset. Og jeg glæder mig til at blive en del af et hold, der er så visionære og modige, siger Bo Christensen.

Dorthe Carlsen siger videre:

– Vi har med Bo Christensen fået en chefredaktør, der kommer med ideer og ønsker, der ligger helt i tråd med vores strategi om at udvikle vores titler, så vi kan tilbyde vores læsere og samarbejdspartnere relevante produkter.

– Helsingør Dagblad skal være et fuldt moderne og nutidigt mediehus, der har fokus på at udfordre og udvikle og samtidig skabe glæde og stolthed over vores lokalsamfund. Bo har arbejdet med transformation af det landsdækkende medie i flere år. Bo´s konkrete erfaringer kan være med til at sætte ekstra fart i planerne, slutter Dorthe Carlsen.

Bo Christensen starter på Helsingør Dagblad med tilhørende titler den 1. juni 2018 og forventer at flytte til Helsingør med sin kone Anne Witthøfft, der også er journalist og børnene Vilma på ti år og Tobias på elleve i løbet af efteråret.

Mads Birch, der har været konstitueret redaktør siden 1. december 2017, har været en helt naturlig del af rekrutteringsprocessen og glider som planlagt, tilbage som ejer af Basta Media, der har været sat lidt på pause i perioden. Mads Birch vil fortsat være tilknyttet Mediecenter Nordsjælland. Han vil fortsat være at finde på redaktionen og vil stadig stå for en række ad hoc-tillæg.

Artiklen sidst ændret: 11. april 2018 17:06

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Murer Mads Jessen Jensen april 19/20 20-25.000 win 1752360

Job i Nordsjælland

Skydeselskabet 373553 april 19/20. 10-15.000 win win. 1751627
Kaiser april 19/20 15-000 win banner. 4 forskellige ældre sky, flæsk logo, aften midt/bund, smørrebrød side  175163520.
Helsingør Svømmehal, 1752881 kunde 655501, 25.000 visninger side
Brødsnedkeren april 19/20 10-15000 win win 1751633, skift 29/5
Berner Pedersen, maj 19/20,  15-20.000  win ordre 1752756, skift juni

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu