Hobro scorer til 1-0 mod Lukas Jensen og FC Helsingør. Kampen endte 4-1 til jyderne mod et reservespækket FCH-hold. Foto: Claus Birch.

Af Andreas Mayerhofer

FCH-reserver sat til vægs af Mål-Pål

mestergartneren side+logo 25.000 win win 1. april og 1 år frem

Med et hattrick af Pål Kirkevold sikrede Hobro sig en storsejr på 4-1 over FC Helsingør i den sidste kamp i Superligaens nedryknings-gruppespil. FC Helsingør havde til kampen ladet stort set alle profiler blive hjemme fra kampen, der ikke havde betydning i tabellen, idet FCH ikke kunne undgå sidstepladsen i gruppen.
Kun to spillere havde fået genvalg til startopstillingen i forhold til Silkeborg-kampen otte dage tidligere, og det var Martin Fisch og Daniel Stückler. Til gengæld var der debut til Frederik Roepstorff og U19-målmanden Lukas Jensen. Profiler som Mikkel Bruhn, anfører Søren Henriksen, Patrick Olsen, Matheus Leiria og Nicolas Mortensen var end ikke med bussen.

Sidstnævnte havde en hård aften i den silende regn på Hobro Stadion. Han kunne ikke gøre noget ved Pål Kirkevolds 1-0-mål efter 37 minutter, men få minutter senere tabte han et indlæg for fødderne af Superliga-topscoren, som let lagde bolden i mål.
Melvin Frithzell, der fik sin første startplads siden ankomsten til FCH i vinterpausen, gjorde det lige efter til 2-1.

Efter pausen var den igen gal for Lukas Jensen, der timede sit indgreb skidt på et indadskruet hjørnespark, der med målmandens hjælp gik i mål. Et kvarter før tid fuldendte ”Mål-Pål” sit hattrick, da han med alt for meget plads i feltet drejede rundt og sendte kuglen i kassen.

På søndag spiller FC Helsingør den første af to nedrykningskampe mod Randers. FCH begynder hjemme, inden der søndagen efter er returopgør i Randers.

Mens FCH møder Randers, skal Lyngby op mod Silkeborg. Vinderne møder vinderne, og taberne møder sjovt nok taberne. I ”vinderkampen” spiller man om, hvem der går fri af oprykning. Taberen af det opgør spiller mod nummer to fra 1. division om en plads i Superligaen. I ”taberkampen” rykker taberen direkte ned, mens vinderen skal op mod nummer to fra 1. division.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 1. maj 2018 09:25

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

Multiflyt 24.5 18-24.5 19 25.000 win win 1726605 logo
Living Invest, Kundenr 280833, Ordrenr 1725103, 25.000 visninger side/logo
Franci, 1720789, 345901, 20000 visninger logo/side
Holmen, 1723975, 12.000 visninger logo
Euronics  win win top  30.000 16/4- 18-april 19 1723144

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu