Politiet: “Vær ikke bange for plantagen”


Af Niels Berg

Nyd blot den vidunderlige Hornbæk Plantage. Også selv om manden bag en voldtægt i går stadig er på fri fod, siger politiet. (Foto: Lars Johannessen)

HORNBÆK. Nordsjællands Politi leder stadig efter den mand, som klokken cirka 14 torsdag eftermiddag voldtog en 33-årig lokal kvinde i Hornbæk Plantage.

Men selv om der altså går en voldtægtsmand rundt på fri fod, så advarer politiet ikke mod at man opholder sig, går tur eller løber i Hornbæk Plantage.

– Vi vil ikke mistænkeliggøre alt og alle, og man skal ikke være specifikt bange for at løbe i Hornbæk Plantage – heller ikke mens gerningsmanden er på fri fod. Vi står med et enkeltstående tilfælde og der er voldtægter over alt. Intet i vores foreløbige efterforskning peger på, at vi har med en vanvittig serievoldtægtsmand at gøre, siger efterforskningsleder, politikommissær Henrik Gunst fra Nordsjællands Politi.

Offeret for voldtægten skal genafhøres senere i dag, og her håber politiet blandt andet på, at hun kan føje flere detaljer til sit foreløbige signalement af gerningsmanden.

Artiklen sidst ændret: 18. maj 2018 12:44

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Hvad synes du om mediernes dækning af coronavirus?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018