22-årige Melissa satser på kagerne


Af Jesper Munch Nielsen

Melissa Yildiz, 22 år og ejer af Mys Kagesalon.

Mys Kagesalon rykker ud på brostenene.

OPSTART: 22-årige Melissa Yildiz ville have foden under eget bord. Og på det bord skal der stå god kage og kaffe.

Yildiz er nemlig indehaver af en af Helsingørs nye caféer – Mys Kagesalon i Sudergade, som nu har fået tildelt en af udeserveringspladserne på Axeltorv.

– Jeg har nok altid haft det med at ville være selvstændig i mig. Og det tog fart, da jeg læste markedsføring og arbejdede i en kaffebar i to år, hvor jeg havde virkelig meget ansvar. Så fandt jeg ud af, at jeg gerne ville prøve det af. Og det tester jeg så nu med Mys Kagesalon, hvor jeg har fået virkelig meget støtte fra familie og venner,forklarer Melissa Yildiz.

Godt modtaget

20. januar åbnede Mys Kagesalon i Sudergade 16. Og caféen er blevet godt modtaget.

– Folk har været rigtigt, rigtigt glade. Selvfølgelig kunne omsætningen altid godt være lidt bedre, og det er stadig en opstart, men det går godt, siger indehaveren.

I dagens avis kan man læse, at Mys Kagesalon er en af de tre nye udendørsserveringer på Axeltorv – Helsingørs hjerte, som torvet kaldes blandt venner.

– Vi synes, at det er spændende, at vi kan sørge for, at der måske kommer nogle nye kunder på torvet, fordi det ikke kun er øl og pølser, som man kan få. Vi vil sælge kage og kaffe og pandekager og is og vafler. Det kan give torvet noget andet liv end i dag, hvor det er meget præget af en type kunder, siger Melissa Yildiz.

Hun håber, at Mys Kagesalon hurtigst muligt kan åbne udeserveringen på torvet.

Artiklen sidst ændret: 12. juli 2018 12:49

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018