Sidst Kasper Kisum (3) var i Nordsjælland Håndbold blev det til en del optrædener på reserveholdet i Helsingør Håndbold Forening. Nu er han vendt tilbage efter fire år i udlandet og klar til at blive en profil i Håndboldligaen. (Arkivfoto: Torben Sørensen)

Af Andreas Mayerhofer

Kasper Kisum vender hjem til NH

AH modegarn  maj 19/20, 25-30000 win 1753379

Venstrebacken Kasper Kisum skifter i den kommende sæson fra franske Toulouse til Nordsjælland Håndbold.

HÅNDBOLD: For fem år siden sagde Kasper Kisum farvel til Nordsjælland. Han jagtede spilletid og kom via Ringsted på en tur rundt i Europa, hvor han har spillet i både Tyskland og Frankrig. Nu er Kisum tilbage i Nordsjælland Håndbold og er klar til at vise sig frem i den danske liga.

– Det er på mange måder at komme hjem til Nordsjælland Håndbold. Siden jeg forlod klubben i 2013 har jeg fortsat fulgt med i, hvordan det gik, og jeg har også haft kontakt til folk i NH. Nu passede det hele samme, og jeg glæder mig helt vildt til at blive en del af et spændende projekt, og det er mit mål at blive en profil på holdet og i ligaen, siger Kasper Kisum til Helsingør Dagblad.

Enormt lærerigt

I dag er han 25 år og har med sine fire år i udlandet samlet en god del sammen i både den personlige rygsæk og i håndboldtasken.

– Det har været enormt lærerigt, og jeg har udviklet mig på mange parametre, og det håber jeg selvfølgelig kan komme mig og Nordsjælland til gavn. Jeg spiller på venstreback, og jeg har i mine år i udlandet arbejdet meget med spillet i bagkæden, som i dag er mere flydende en tidligere. Samtidig vil jeg sige, at mit gennembrudsspil er blevet styrket de seneste år, siger Kasper Kisum.

Nordsjælland Håndbold havde i den seneste sæson all star-spilleren Nicolai Pedersen på venstre back, og en del med hang til nordsjællandsk håndbold har nok været lidt bekymret, siden Pedersens skifte til Ribe-Esbjerg.

– Det er ikke en erstatning for Nicolai, som vi henter med Kasper Kisum. Det vil ikke give mening at sige, for de spiller på forskellig måde, siger Nordsjælland Håndbolds sportschef, Jørn Blom.

– Kasper Kisum kommer hjem med erfaring fra nogle meget stærke ligaer, og den skal vi trække på. Så får vi en spiller med gode gennembrud og et vanvittigt hårdt kast. Jeg er ret sikker på, at det bliver et godt bekendtskab, fortsætter Blom.

Han bakkes op af cheftræneren:

– Kasper Kisum har nogle spændende kvaliteter. Han er en komplet tovejsspiller, der kan dække op, skyde ude fra, samtidig med han har et godt blik for spillet. Han har en del erfaring fra Bundesligaen og spiller nu i den bedste række i Frankrig for Toulouse. Det har til tider været sparsomt med spilletid, og jeg tror ikke jeg fornærmer ham ved at sige, det har været en broget karriere i udlandet, siger Ian Marko Fog om den “hjemvendte søn” i en pressemeddelelse.

Kasper Kisum har lavet en to-årig aftale med Nordsjælland Håndbold.

Artiklen sidst ændret: 7. juni 2018 15:30

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Cafe Hammermollen top

Job i Nordsjælland

Jumbo maj 19/20 2×50-60.00 win 1753426, alt bestilt 2x
Multiflyt maj 19/20, 15-20.000 win win 17xxxx
rafn-woldsen, Ordre 1725631,  kunde 275797, 25.000 visninger side
Låsesmeden, 279278,1724845, 25.000 visninger Logo
BAAGØ,  maj 19/20 15-20.000  win 1753557

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu