Af Susanne Horsdal

Snekkersten skrev historie med oprykning til sjællandsserien

Murer Mads Jessen Jensen april 19/20 20-25.000 win 1752360

FODBOLD: Efter bare en enkelt sæson i serie 1, sikrede Snekkersten sig lørdag oprykning til Sjællandsserien, for første gang i klubbens historie.

Med en stensikker 4-0 sejr over bundholdet Frederiksværk satte Ricki Royal’s tropper det perfekte punktum for et stærkt forår, hvor holdet kæmpede sig op på den oprykningsgivende andenplads og snød naboerne fra Espergærde i opløbssvinget.

Sæsonfinalen nåede aldrig at blive rigtig spændende. På kampens allerførste angreb bragte Navid Rezai sit hold i spidsen, efter godt forarbejde af Abdallah Faour. Der var der spillet blot 15 sekunder og inden det første kvarter var overstået, blev føringen fordoblet.

Jannik Billesø kom i dybden på en omstilling og hans tværaflevering placerede Lawin Rashid sikkert i netmaskerne.

– De hurtige mål betød, at der kom lidt ro på kampen. Jeg må indrømme, at vi var lidt nervøse i dag, for Frederiksværk har fået godt gang i tingene her på det sidste, med sejre over både Fredensborg og Helsinge, erkendte anfører Hulusi Dolar.

En pågående Navid Rezai havde bolden i nettet en gang mere inden pausen, men til stor fortrydelse for angriberen blev scoringen annulleret for offside.

I fuld kontrol

Gennem hele første halvleg var Snekkersten i fuld kontrol over opgøret, hvor gæsterne ikke fik lov at spille sig meget længere frem end til midterlinjen. Billedet vendte imidlertid, da de to hold kom ud efter pausen. Tilsyneladende var hjemmeholdets spillere allerede klar til aftenens oprykningsfest, for det var ikke meget der hang sammen i det første kvarter.

– Jeg ved ikke hvad der sker lige efter pausen. Men heldigvis fik vi styr på det igen, og efter det tredje mål kører vi den stille og roligt hjem og viser, at vi er det bedste hold, sagde Hulusi Dolar.

Arkitekten til det forløsende tredje mål var Dennis Borup, der tog turen fra sin defensive midtbaneplads. Hans aflevering ind foran mål, fik Navid Rezai med en god portion energi sendt i nettet, hårdt presset af gæsternes keeper Jonas Back og anfører Jacob Quvang.

Dermed var det reelt slut og resten af kampen blev paradekørsel fra Snekkersten. Venstrekanten Andreas Svinggaard fik lov at slutte festen af med scoringen til 4-0 i overtiden, inden champagnepropperne endelig fik lov at springe.

I hælene på FC Helsingør

Med sejren skal Snekkersten for første gang spille i Sjællandsserien og det bliver en udfordring, konstaterer anføreren.

– Vi har været presset i denne sæson, med hensyn til bredden. Vi har haft en stamme på 7-8 mand og manglet spillere til både træning og kamp. Det tror jeg ikke på, at vi kan klare os med i Sjællandsserien. Så vores muligheder afhænger af, hvad der kommer af spillere.

Nu er vi det bedste hold efter FC Helsingør og det betyder noget herude, det kan jeg godt mærke. Måske kan vi så være heldige, at nogle spillere vælger os, istedet for en af de andre klubber, sagde Hulusi Dolar.

Snekkersten IF- Frederiksværk FK 4-0 (2-0)

1-0 Navid Rezai (1)

2-0 Lawin Rashid (13)

3-0 Navid Rezai (62)

4-0 Andreas Svinggaard (90+3)

Tilskuere: ca. 100

Artiklen sidst ændret: 19. juni 2018 11:02

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Bruuns rengøring 25.000 april 17 og 1 år frem win win 1722013

Job i Nordsjælland

Silverline 24/7-24/7 19. 20.000 win win 1731324 logo
Snevig april 19/20 15-20000 win win 1751730
Gl. Humlebæk kro. april 19/20 15-20.000 1752756 Påske, nyt mat start 27/5
Meny april 19/20 25.000 IKKE win  random 1763673
Louise Klinikken, 397931, 1754223, 10-15.000  win maj 19/20

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu