Af Kirsten Moth

Verdensnyhed skal styres fra Helsingør

Ivar Jensen, K-nr. 1720262, Ordrenr. 1725507, 30.000 visninger side

Direktør Finn Williams, Helsingør, der i forvejen har skabt fire virksomheder i Helsingør, etablerer Seasearch.

ERHVERV: - Det er min natur at sætte skibe i søen. Der skal ske noget, siger Finn Williams, i Helsingør kendt som grundlægger og direktør af den lokale reklamevirksomheden Williams +Creative, rejsebureauet Williams Rejser, it-virksomheden IT-mester og det kreative kontorfællesskab KM140 på Klostermosevej i Helsingør.

Nu føjer Finn Williams sammen med tre andre partnere endnu en virksomhed, Sea Search, til sit imperium.

Den nyetablerede virksomhed har lige fra begyndelsen den ambition at gå ud på verdensmarkedet og tilbyde den danske løsning til den maritime industri.

Et klik eller to

6000 industrihavne, rederier, shippingfirmaer og skibsmandskaber verden over skal nåes med den nye ditigitale løsning, der kordineres fra Klostermosevej.

Konceptet er, at det nye ditigitale værktøj Seasearch kan bruges, når et skib et eller andet sted mangler akut hjælp til service og reparationer. Med et enkelt klik eller to vil skib og reparatør kunne komme i kontakt med hinanden.

I første omgang lanceres konceptet i Tyskland og Skandinavien, derefter følger resten af verden.

- Hvis man er på vej med fragt på et skib fra Lissabon til Skandinavien, kan det være både dyrt og nærmest uoverskueligt at finde alle serviceleverandørerne, hvis uheldet er ude og kølepumpen eller navigationsudstyret står af i ukendt farvand.

- Med den nye online platform har vi lavet en løsning, hvor mandskabet på skibene og de lokale reparatører i de givne havne og områder hurtigt kan få kontakt med hinanden, siger Finn Williams.

Et tilfælde

Det var nærmest ved et tilfælde, at en samtale for et par år siden ledte ind på temaet om digitale løsninger i den maritime industri. Ifølge Williams ligger den maritime industri i bunden, når det handler om digital udvikling - sammen med transportbranchen.

- Der er ingen grund til at vente på, at andre fik samme ide, så vi gik i gang med at udvikle produktet og skaffe den nødvendige kapital til en lancering på det internationale marked.

- Vi er i realitetsforhandlinger med flere større service, shipping- og rederivirksomheder i Danmark, siger Finn Williams.

Der er indtil videre ansat en koordinator i Seasearch´s kontor i Helsingør.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

 • Søg i vores arkiv
 • Nem og hurtig adgang
 • Læs os på farten
 • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 26. juni 2018 09:24

Den gode tone

 • Respekter fællesskabet
 • Overskrid ikke grænsen
 • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

Nsnet.dk – læs online
Bruuns rengøring logo 25.000 april 17 og 1 år frem win win 1722013
rafn-woldsen, Ordre 1725631, kunde 275797, 25.000 visninger side
https://www.kunstnershoppen.dk/
Euronics win win top 30.000 16/4- 18-april 19 1723144

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu