Slagter Jensen og hans ansatte mødte ind til kaos på en i forvejen travl dag.

Af Tine Zedeler

Hærværk gav ekstra sved på panden

Slagtermester Jensen og hans ansatte mødte ind til et knust facadevindue på en i forvejen hektisk dag.

HELSINGØR: Da de første ansatte dukkede op klokken kvart i fem lørdag morgen, var det et kedeligt syn, der mødte dem. Venstre facadevindue var knust, og glasset lå spredt i stumper og stykker ud over det hele.

– Det var noget af en streg i regningen. Det kostede lige to timer oveni én i forvejen travl dag. Vi har rigtig meget at se til med fester og grillarrangementer, så vi var ni på arbejde i lørdags. De første mødte tidligt ind for at forberede bestillingerne, fortæller slagtermester Ole Jensen, som driver Slagter Jensen i Stengade 32.

Drengestreger

Der er formentlig tale om ubegrundet hærværk forårsaget af drengestreger, påpeger slagtermesteren.

– Jeg har ikke grund til at tro, at det skulle være personligt. En nabo observerede hærværket, som skete kort tid før, de første mødte ind, fortæller Ole Jensen,.

Han oplyser, at naboen der så hærværket, har en mistanke om, hvem der står bag.

– Vedkommende vil gerne fortælle politiet, hvem det er. Der blev ringet til politiet lørdag morgen, men de havde ikke tid, der var sindssygt trabvlr og vi skulle ringe senere, fik mine ansatte at vide. Det havde vi ikke tid til, fortæller Ole Jensen.

Sket et par gange før

Han oplyser, at han vil ringe til politiet mandag for at anmelde hærværket.

Det bliver også først i dag, at den midlertidige plexiglas-løsning bliver udskiftet med en rude, da glarmesteren henover weekenden befandt sig i en anden del af landet.

– I de ni år jeg har drevet slagterbutik, er det sket et par gange tidligere, at jeg har fået knust en rude. Hvis man skal se positivt på det, gik det heldigvis ud over venstre rude, hvor vi har vores udstilling. Havde det været højre, hvor vores kødmonter er, havde vi måtte lukke butikken. Det havde været en katastofe, siger slagter Jensen.

Farligt hærværk

Slagtermesteren er interesseret i at høre, om der er andre butiksindehavere, der har oplevet hærværk i weekenden.

– Det kan være, jeg ikke er den eneste, det er gået ud over. Det er smadderærgerligt, når det sker. Hærværk er ikke kun noget der bliver smadret. Der følger en masse andet med. Heldigvis er der ikke nogle, der et kommet til skade. Men det er dødfarligt, når der ligger så meget glas. Der hang også noget tilbage i den øverste vinduesramme, som vi ikke turde gå fra. Hvis det var faldet ned over nogen, kunne det været gået grueligt galt, siger Ole Jensen, som fik hjælp af en ekstra indkaldt medarbejder og skadesservice til at rydde op efter hærværket.

Artiklen sidst ændret: 2. juli 2018 11:33

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har Helsingør kommune brug for en Sociolance, der er en ambulance med en socialfaglig medarbejder og en paramediciner, der tager sig af socialt udsatte?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu