Kunderne siger farvel til Kinagrillen


Af Josephine Vedel

Farvel til hele Helsingørs Kinagrillen med Churairat Potayanukul og Hup Seng Tan ( til venstre). (Foto: Torben Sørensen)

Kinagrillen lukker. Et sted, som mange helsingoranere har en god historie at fortælle om.

FACEBOOK: Kinagrillen på Rosenkildevej er solgt, og det er til stor sorg for stedets kunder, som fortæller de gode historier om stedet på Dagbladets Facebookside.

– Byens Bedste. Elsker jeres forårsruller med rejer og flæskestegs sandwich. Jeg husker som barn, at vi cyklede ned til byen for at hente mad. 15-20 minutter hver vej. Ja det var dengang og sikke masse fantastiske minder derfra. Held og lykke fremover til jer begge og nyd livet og rejs østen tynd. Det er så velfortjent og trist for Helsingør, skriver Henriette Mühlbach blandt andet.

– Tak for god mad, altid god behandling og det altid gode humør. Jeg kan godt huske, da I åbnede, for det var jeg og min mand med til, og vi har fulgt jer lige siden. Og selv om der kan gå rigtig lang tid imellem man kommer hos jer, så husker I hvad, man vil bestiller. Vi vil ønske jer held og lykke fremover. I vil altid blive husket. Ej glemt men gemt, skriver Birgitte Poulsen også.

Og Britta Fuglsig Nielsen skriver:

– Jeg var elev på Stengades apotek, da I åbnede. Hver fredag aften hentede vi forårsruller. Byens bedste.

Tilbage i oktober 2014 fortalte kinagrillens ejere for første gang til Dagbladet om deres planer med at sælge spisestedet og gå på pension. En plan som først bliver til virkelighed nu.

– Det er jo en katastrofe. Helsingør bliver aldrig det samme igen, lyder det fra Joo Levring.

– Vi skal da ned og have en pølse i kimono og en halv kylling, inden de siger farvel og tak, skriver Nick Rubin.

Den 26. august bliver den sidste grillkylling og forårsrulle så solgt.

– I har været helt fantastiske, altid god betjening. Imponerende som i kan holde flere ordre på samme tid i hovedet. Tak for jeres søde bemærkninger. Vi kommer til at savne jer. Tak for dejlig mad igennem alle 45 år, lyder det fra Kirsten Sønderskov.

Artiklen sidst ændret: 2. juli 2018 12:45

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018