Nordhavnens Proviant mangler en Lotto-millionær


Af Helsingør Dagblad

Har du købt en Lotto-kupon hos Nordha

Nordhavnens Proviant i Helsingør har solgt en Lotto-kupon med milliongevinst. Problemet er bare, at der ikke er nogen, der har indløst den.

HELSINGØR: Har du købt en Lotto-kupon i Nordhavnens Proviant, er der god grund til at få den tjekket.

Butikken på Nordhavnen i Helsingør har nemlig solgt en Lotto-kupon til trækningen den 23. juni med en gevinst på intet mindre end 1 million kroner.

Gevinsten er vundet på den såkaldte “millionærgaranti”, hvilket gør det ekstra tricky at finde ud af, om man har vundet. På millionærgarantien udtrækker Danske Spil hver uge to tilfældige rækker, som hver vinder 1 million kroner. Om man har ramt de rigtige vindernumre, er altså ligegyldigt. Alle kuponer kan i princippet være vinderkuponer.

Tjek dine kuponer

Hos Danske Spil anbefaler man, at spillere altid får tjekket deres kuponer. Det kan man gøre hos en hvilken som helst forhandler, eller ved at scanne ens kupon med Danske Spil app’en.

Skulle det være en lokal, der har købt millionkuponen, kunne Michael Larsen fra Nordhavnens Proviant dog godt tænke sig at hilse på vinderen.

– Det kunne være sjovt, hvis vi fandt ud af, at det var en lokal, der havde købt den. Det kunne være det sjoveste, siger Michael Larsen, der sælger mange Lotto-kuponer både til lokale og havnens gæster.

Artiklen sidst ændret: 6. juli 2018 14:00

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018