Af Claus Kjærsgaard

Kokke-mangel rammer golfklubs restaurant

Handelsbanken april 19/20, 20-25.000 win win 1752365

Den 11. juli er sidste åbningsdag for Substans i Hornbæk Golfklub

HORNBÆK: – Vi er virkelig ærgerlige, men tingene skal være i orden, siger Christina Damm fra Madhuset Substans. Det, der ærgrer hende er, at Substans den 11. juli for sidste gang har åbent i restauranten i Hornbæk Golfklub.

Madhuset Substans, der har hovedsæde i Kvistgård, overtog 1. april sidste år driften af restauranten i Hornbæk Golfklub. Klubmanager Hans Henrik Brandt betragtede aftalen som et scoop, fordi madhuset med Michelinkok Thomas Parry i spidsen kunne dække de meget fleksible behov, som klubben har.

Nu, halvandet år senere, opgiver Substans at drive restauranten videre. Christina Damm fortæller, at man har været godt tilfredse med samarbejdet med Hornbæk Golfklub, men udfordringen har været at finde kokke, der kan leve op til det niveau, som Substans, der vil levere.

Starter vi fra scratch

Der er tilsyneladende en mangel på kvalificerede kokke, og problemet er ikke blevet mindre af at Substans fra juni også er begyndt at drive en restaurant i Rungsted Golfklub.

Hans Henrik Brandt bekræfter at Substans stopper, og fortæller, at Hornbæk Golfklub lige nu har akkurat det samme problem. Det er ikke lykkedes at skaffe en god afløser, og derfor driver klubben nu selv restauranten videre, i hvert fald indtil videre.

I den forbindelse skifter Substans navn til blot at hedde caféen og vil tilbyde drikkevarer og et begrænset udvalg af madvarer.

I forbindelse med større arrangementer vil golfklubben benytte sig af catering, så man kan stadig give medlemmerne de samme tilbud som i dag.

Om caféen igen bliver en restaurant, vil tiden vise. Hans Henrik Brandt har valgt at se optimistisk på fremtiden.

– Jeg ser sådan på det, at vi må vende det til noget positivt og få det bedste ud af det. Nu starter vi fra scratch, siger han.

Artiklen sidst ændret: 9. juli 2018 16:05

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Frøsø april 19/20, 15-20.000 win win 1752468

Job i Nordsjælland

BAAGØ,  maj 19/20 15-20.000  win 1753557
Brødsnedkeren april 19/20 10-15000 win win 1751633, skift 29/5
Esp Dyreklinik 1723659+1734831 25.000 vis. 29/5 18-29/5 19
Helsingør Svømmehal, Ordre 1725841 kunde 655501, 25.000 visninger side
Tikøb bager  april19/20 10-15.000 win win 1751624

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu