Af Jacob Henriques

Helsingør Håndbolds U14-piger viste gode takter i Sverige

Meny april 19/20 25.000 IKKE win  random 1763673

Helsingør Håndbold U14 piger deltog sidste uge i den traditionsrige Partille Cup i Göteborg. De forblev ubesejrede i 9 kampe indtil finalen, hvor de tabte finalen mod et stærkt spillende hold fra Skanderborg. Det tegner godt for den kommende sæson.

Håndbold: 103 hold var tilmeldt U14 pige rækken. Pigerne gik videre fra puljespillet med maximale point og en målscore på + 45.

– Vi har spillet en utrolig flot turnering med kun meget få udfald. I de 5 indledende puljekampe mod svenske, norske og islandske modstandere er vi klart bedst og ender med en +45 målscorer, fortæller U-14 pigernes træner, Marc Melms Eriksen. Han tilføjer, at det først var I A-Slutspillet og helt hen i 1/8 finalen før holdet for alvor blev presset.

Partille Cup livestreamede kampene i slutspillene. Forældrene kunne derfor sidde hjemme og følge pigernes spændende kampe. Og det blev spændende.

I semifinalekampen mod Herning FH valgte Herning at mandsopdække tre af Helsingør Håndbolds spillere på en gang og forsøgte sig med at spille 7 mod 6 for at forsøge at knække koden til det velfungerende forsvar fra Helsingør.

Finalen

– I finalen var der desværre ikke flere kræfter tilbage, og vi tabte til et stærkt spillende hold fra Skanderborg, som pt. er favoritter til DM Guld. Når skuffelsen har lagt sig, bliver vi selvfølgeligt glade for sølvet, siger Marc Melms Eriksen videre.

Partille Cup I Göteborg er i en liga for sig. Det er verdens største håndboldstævne, hvor hold fra hele verden møder hinanden. U14 pigerne har spillet udenfor og på kunstgræs. Stævnet bringer forskellige kulturer og miljøer sammen. Hele Göteborg er fyldt med glade håndboldspillere, mens stævnet bliver afviklet.

Godt sammenhold

Som hold giver det utroligt meget at være til stævne mange dage i træk:

– Pigerne får et fantastisk sammenhold og minder, som man altid kan kigge tilbage på. Derudover er det en vigtig del af processen, at vi, som det nye trænerteam, kan lærer pigerne bedre personligt at kende, fortæller Marc Melms Eriksen.

Spørger man pigerne, får man svaret at det har været en mega god og hård tur. Mange kampe. Flere af dem hårde. Solen har braget ned. Og så har de haft det ualmindeligt hyggeligt og skægt.

Pigerne går nu på en velfortjent sommerferie, som dog ikke kun står på afslapning. Pigerne har fået træningsprogram med til ferien.

– I alt fik vi spillet 10 kampe. Man kan nå at prøve rigtigt mange taktiske ting af over så mange kampe, og derfor syntes jeg helt klar, vi står med et rigtigt fint spilkoncept frem mod sæsonstarten i september måned, slutter Marc Melms Eriksen.

U14 drenge og U16 piger?

Også U14 drengene og U16 pige-hold deltog i Partille Cup fra Helsingør Håndbold.

Drengene tabte kvartfinalen mod Toslanda HK1 efter en gyser af en kamp. De var bagud det meste af kampen men hentede Toslanda HK1 i slutningen af kampen. Herefter gik de i Golden Goal. Helsingør vandt lodtrækningen, men Toslanda HK1 scorede det første ”gyldne mål” og vandt derfor kampen.

U16 Pigerne deltog i stævnet med et til lejligheden sammensat hold. De spillede en del tætte kampe i puljespillet og løb ind i overmagten i ottendedelsfinalen mod Ranheim IL fra Norge.

DC

Artiklen sidst ændret: 11. juli 2018 11:01

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Frøsø april 19/20, 15-20.000 win win 1752468

Job i Nordsjælland

Cafe Hammermøllen 383039, 1728365, 15-20.000 win win juni 19/20
Berner Pedersen, maj 19/20,  15-20.000  win ordre 1752756, skift juni
Skydeselskabet 373553 april 19/20. 10-15.000 win win. 1751627
AH modegarn  maj 19/20, 25-30000 win 1753379, skift maj, juni
Handelsbanken april 19/20, 20-25.000 win win 1752365

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu